- 4 Ağustos 2009
- 90.519
- 71.534
- 5.188
Evet ben de dün gördüm yürekli tebrik etti doğruymuş dedi. Cok büyük para.Yürekli de bu hafta doğruladı bu haberi. Geçen hafta demişti Seten Yürekli inanmamıştı ilk başta.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet ben de dün gördüm yürekli tebrik etti doğruymuş dedi. Cok büyük para.Yürekli de bu hafta doğruladı bu haberi. Geçen hafta demişti Seten Yürekli inanmamıştı ilk başta.
Bana hala gerçekçi gelmiyor pek. Bence bunlara karın %75 dediler bunlar forma satış fiyatının % 75'i olarak algılıyor.Evet ben de dün gördüm yürekli tebrik etti doğruymuş dedi. Cok büyük para.
simdi mi dedi?
Bize yerli orta saha lazım yerli kadromuz Barış'ın da gideceğini düşünürsek yerli kadroyu belirli bir seviyede tutmalıyız. Aklıma isim de gelmiyor açıkcası sağ beke Türk alternatif maaşı çok olmasa Zeki Çelik de olurdu ama maaşı yüksek onun Gökhan Sazdağ olur. Eren Dinkçi ihtimali zorlanabilir.
Bize yerli orta saha lazım yerli kadromuz Barış'ın da gideceğini düşünürsek yerli kadroyu belirli bir seviyede tutmalıyız. Aklıma isim de gelmiyor açıkcası sağ beke Türk alternatif maaşı çok olmasa Zeki Çelik de olurdu ama maaşı yüksek onun Gökhan Sazdağ olur. Eren Dinkçi ihtimali zorlanabilir.
zekiyi de salihi de rotasyona direkt alırım uygun maaşlarla
Zekiyi ben de alırım bence ciddi rahatlatır da ama Roma'da 2 milyon euro net maaş alıyor diyorlardı. Bizden Yunus, Barış Alper maaşı isteyecek rotasyon için fazla. Salih için ise bilemiyorum Berkan'dan fazlası yokmuş gibi geliyor bazen. Eyüp'te ki Melih Kabasakal nasıl olur?zekiyi de salihi de rotasyona direkt alırım uygun maaşlarla
tjk kapmadan salihe almamiz lazim
hatta keske okay yokusluyu alsaydik
Takoz ikisi de. Temposuz oyuncular. Bize uymaztjk kapmadan salihe almamiz lazim
hatta keske okay yokusluyu alsaydik
okayı sevmiyorum ben ya en başından beri
salih de çok tuttuğum tipte değil ama alalım lazım olur
yerli adamları almak kafayı çıkaran
türkiyede kimse yok değil mi