GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dönüyor heralde

Nelsson, Zaniolo, Halil üçlüsünden yararlanabiliriz bu sene

Jakobs durumuna göre Köhn de olabilir.

Sezon sonu yine baya oyuncu transferi sart, inanilmaz kötü transfer yapiyoruz, artik dünyaca ünlü bir SD gelmese cok pis küfür ederim, her yil inanilmaz paralar harciyoruz bonservis olsun maas olsun ama karsiligini pek göremiyoruz, bu sezonda cok fiyasko transferler yaptik bakalim seni sezon icin nasil toparliyacaklar takimi.

Berk Göl: Galatasarayın Boeye olan ilgisi doğru. Fakat fransadan da ilgilenenler var. Marsilya bunlardan biri. Bayern Boeyi elinden çıkarmak istiyor.

Boey bize gelsin efsane olsun. Avrupa'da hevesini aldi iste yeter.

Marsilya ilgileniyorsa alır. Daha onlara karşı kazandığımız transfer savaşı var mı bilmiyorum.

boey ile ilgili en büyük soru işareti sakatlık konusu.

jakobs da çok iyi bir bek normalde ama oynayamadıktan sonra ne işe yarıyor ki?

boey'in sakatlıkları ne ile ilgiliydi? jakobs gibi kronik bir durum mu acaba?

Berk Göl: Xhaka transferi bence çok zor. sebebi maaş beklentisi. çift haneli bi maaş söz konusu. xhaka tamamen menajer önerisi olarak geliyor Galatasaray'ın önüne.

boey'in sakatlık soru işareti sebebiyle ben sağ beke n'forest'tan ola aina'yı istiyorum.

batsuayi'ye imza parası+maaş yıllık 4 m euro'yu bulan bir kontrat sunmuştuk. kendisi bu kontrata gelir bence. 29 yaşına da geldi. artık pl'de oynayacağım takıntısı da kalmamıştır bence. zaten o kontratı hayatta bulamaz orada. bir nevi son kontratı. harika bir oyuncu. abuk sabuk 3lü sistem beklerinin peşinden koşacağımıza, taş gibi 1.85 defansif bek işte.

Berk Göl: Bernardo Silva, Kevin De Bruyne gibi isimler çıkıyor. Bernardoyu doğrulatamadım ama De bruyne doğrulanmış bi isim, ilgi olduğunu biliyoruz. Galatasaray böyle bir oyuncu almak istiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt