Oğuzhan Önal
Parçalı Üye
- 13 Ocak 2012
- 4.211
- 1.751
- 1.913
helall olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Büyük başarı ama umarım çocukların gelişimi devam eder bu başarının önemi o çünkü. Avrupaya gidebilirlerse gitsinler Salzburg vb. gibi oynayabilecekleri, süre alabilecekleri takımlara özellikle.TS U19’a helal olsun vallaha. Şampiyon olurlar umarım
İsterler bence, başka takıma gidecek olsa.8 Sene falan olmustur City'ye gideli di mi? Diger EPL takimlari niye istemiyor bu adami diye dusunmek te lazim.
Iki toplantıda da Galatasaray konuşulacakYarın biz de Bütçe kongresi, Fb'de ise Divan varmış. Biz de Riva ile yeni müteahhit ve imzalanan anlaşma, Adaya çakılan yeni direkler ve adanın genişletilmiş halinin projesi, Kemerburgaz akademi kısmının inşaatı ile ilgili zamanlama bilgisi, Florya projesi ile ilgili bilgileri verirler herhalde. BB ve Aslantepe de yine aynı cümleleri duyarız. Yönetime yönelik ciddi eleştiriler bekliyorum ve olmalı da sert bir bütçe kurulu geçmesini bekliyorum normalde ama sanırım o kadar sert olmayacak.
Bu sefer sanırım bunlarda yeni tesis, stad büyütme falan konuşulacakmış tepkileri azaltmak içim bazı kişiler adaylıklarını açıklayacakmış. Ama tabi dediğin gibi bunlar 30 dakika sürer 1 saat bizi konuşurlar.Iki toplantıda da Galatasaray konuşulacak
bize de 3 tane atmislarBu arada namağlup finale çıkmışlar bu da ilginç helal olsun cidden
bi tane şutör adam bulamadık şu mevkiye ya çektiği toplara bak .d
orası önemli tabi. genel olarak söyledim ben.adam çalışıyor adminim en azından seneye zbam zbam yapıştaracak şutları G.SARA
Eğer büyük bir salonda olursa toplantı yani katılım yüksek olursa ve özellikle genç üyeler gelirse sert eleştiriler gelir ki gelmelidir çok fazla yalan var şampiyonluk modu diye sustu belki herkes ama söyledikleri şeylerde daha gerçekleşen kemerburgaz harici hicbirsey yok ki o da erden sayesinde ,bukadar yalanı bizim genel kurul normalde asla afetmezdi, bankalar birligi için ısrarla geliştirmeleri. Ok can sıkıcı, başkan denilen işten somut belgelerle konuşması gerekir bizimki ali koçun yaşlı kopyası resmen her kelimesi yalan keske bir mucize olsada seçim kararı aldirsalarYarın biz de Bütçe kongresi, Fb'de ise Divan varmış. Biz de Riva ile yeni müteahhit ve imzalanan anlaşma, Adaya çakılan yeni direkler ve adanın genişletilmiş halinin projesi, Kemerburgaz akademi kısmının inşaatı ile ilgili zamanlama bilgisi, Florya projesi ile ilgili bilgileri verirler herhalde. BB ve Aslantepe de yine aynı cümleleri duyarız. Yönetime yönelik ciddi eleştiriler bekliyorum ve olmalı da sert bir bütçe kurulu geçmesini bekliyorum normalde ama sanırım o kadar sert olmayacak.
FB divanını takipte olacağımYarın biz de Bütçe kongresi, Fb'de ise Divan varmış. Biz de Riva ile yeni müteahhit ve imzalanan anlaşma, Adaya çakılan yeni direkler ve adanın genişletilmiş halinin projesi, Kemerburgaz akademi kısmının inşaatı ile ilgili zamanlama bilgisi, Florya projesi ile ilgili bilgileri verirler herhalde. BB ve Aslantepe de yine aynı cümleleri duyarız. Yönetime yönelik ciddi eleştiriler bekliyorum ve olmalı da sert bir bütçe kurulu geçmesini bekliyorum normalde ama sanırım o kadar sert olmayacak.
Se.im konusunda bir şey diyemem tamamen çıkacak adaylara bağlı çünkü. Senin kadar yalan olduğunu düşünmüyorum şu an Florya ve zaten Florya'ya bağlı BB konusunda yalanları var diyebiliriz. Sonu.ta 1.3'e kadar düşmüş bir BB borcu var ada da sözlerini tuttular ama dediğim gibi başarılı diyemiyorum kendileri için kemerburgaz'da sadece Erden Timur sayesinde değil bu arada onun da katkısı vardır muhakkak ama belki ondan daha fazla Fatih Demircan'ın katkısı vardır. Erden Timur yada başka güçlü bir yönetim gelecekse gitmeleri tabi ki iyi olur ama sanmıyorum.Eğer büyük bir salonda olursa toplantı yani katılım yüksek olursa ve özellikle genç üyeler gelirse sert eleştiriler gelir ki gelmelidir çok fazla yalan var şampiyonluk modu diye sustu belki herkes ama söyledikleri şeylerde daha gerçekleşen kemerburgaz harici hicbirsey yok ki o da erden sayesinde ,bukadar yalanı bizim genel kurul normalde asla afetmezdi, bankalar birligi için ısrarla geliştirmeleri. Ok can sıkıcı, başkan denilen işten somut belgelerle konuşması gerekir bizimki ali koçun yaşlı kopyası resmen her kelimesi yalan keske bir mucize olsada seçim kararı aldirsalar
kim diyor?Super kupa tek mac diyorlar