GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün TS-Göztepe maçı öncesi Akyazı Stadı ve çevresini gösterdi havadan. Stadtan daha çok çevresinde yapılan altyapı tesisleri dikkatimi çekti. En az 6-7 saha ve buna ek iki tane kapalı tribün bulunan butik bir stad,çevre düzenlemesi vs... İçimden dedim ki vay anasını, Kemerburgaz'da bunun gibi bir tesis olsa futbolcu fışkırır!Bugün de öğrendik ki adamlar U-19 da Avrupa finalisti... Benzer şekilde Kasımpaşa'nın da altyapı tesisleri süper. Nitekim ortak yanları siyaset destekli olmaları ama bizim gibi büyük kulüpler Cuesta gibi bir oyuncuya veriyor bu paraları. Tesisleşmede bu kadar geri kalmak akıl kârı değil.

Avrupa futboluna adım atmak için GS doğru tercih!

De bruyne safi kalite adam Ama aynen dybala gibi her an hastane modunu açabilir yani çok büyük risk ,ve sakatlanınca haftalarca olmuyor
Bize tam olarak mertens gibi 40 maç oynayacak adam lazim
Bana alınabilir bir risk gibi geliyor ama dediğiniz gibi bir gidince aylarca yok.

Jakobs almış takımız bence her türlü KDB riskine girilir :red:

Bu arada Erencan Yardımcı ne durumda o çocukta fzik olarak çok iyiydi. Hem alt yapıdan Al listesine yazılacak oyuncu olarak yazabiliriz iyi yedek Türk santrafor olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt