GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hala daha "lig şampiyonluğu kolay" diyenler görüyorum.

anadolu takımlarının seviyesi "magma derece" düşük. kabul. ancak konu o değil ki?

önemli olan gs'ın şampiyonluk için yarıştığı rakibinin şartları.

sınırsız para + nüfus + kendisine bağımlı anadolu takımları + futbol tarihinin gördüğü en bariz ve yanlı tff/mhk ile yarışıyor gs.

bu yüzden her sene neredeyse hatasız gidip 100 puan toplaması gerekiyor gs'ın, görmüyor musunuz?

ha keza, normal şartlarda bir yarışta bile, lig tarihinde 3 kere üst üste şampiyon olmak, başlı başına son derece nadir görülen bir şey.

şimdi bu şartlarda ligi domine etmek ve 3 sene üst üste şampiyon olmak işine nasıl "kolay" diyebiliyorsunuz?
Gelecek sene tarihin en önemli sezonu olacak katılır mısın reis?

Laçkalaşmadan son derece şekilde hazırlanıp öldürücü darbeyi vurmalıyız

Bu arada bu senenin de hala garantisi yok benim için. Tatava yapmadan sıradaki 4 maçı da kazanıp son haftaya formalite maçına çıkmalıyız

Bu arada bu senenin de hala garantisi yok benim için. Tatava yapmadan sıradaki 4 maçı da kazanıp son haftaya formalite maçına çıkmalıyız
Bu sene için her maçın hikayesi farklı olacak. Hiçbir şey bitmedi.

Sivas, Trabzon, Kayseri maçlarını alırsak Göztepe'de beraberlik yetecek.

Arada bir de kupa finali var. Aynı tempo ve konsantrasyon ile devam etmeliyiz.

İlk sene 2. yarı İcardi + Kerem ve ilk yarı Oliveira
İkinci sene 2. yarı Mertens + Barış
Bu sene ise sene boyu Sanchez + Osimhen ve ilk yarı Yunus

olmasa başka şeyler konuşabilirdik.

Okan Hoca yanlış şeyler yapsa da doğru zamanda doğru şeylere dönebiliyor.

Bu huyundan vazgeçmezse 3-4 noktaya doğru atış yapılırsa Avrupa'da da bir şeyler olabilir ama hep o eşikte sınıfta kalıyoruz.

Bizden düşük bütçeli takımlara diş geçiremeyip, bizden daha iyi olanlara karşı direnmeye çalışıyoruz.

Avrupa'da bir şeyi tam yapamazsan cezayı keserler.

Ligde taktik olarak bu seviyede takım yok denecek kadar az ve bu nedenle bu koşullara idmanlı değiliz.

Okan Hoca mutlaka bunu da düzeltmeli.

Ama önce bu şampiyonluğu almalıyız. Daha biten bir şey yok.

image(4).webp

dursun özbek ve mevcut yöneticileri devam ederse ben gelecek sene başarılı olabileceğimizi düşünmüyorum. en kötü ihtimalle dursun devam edecekse de, kendisi tamamen geri plana çekilip, mevcut yönetici profillerimiz değişmeli kesinlikle.

fb'in arkasında da holding'in gücü olduğu sürece de her sezon "tarihin en önemli sezonudur" bana göre.

normalde bu sene sampiyon olursak seneye olmasak da olur diyordum ama mourinho kaliyorsa fikrim degisir. o yavsagin sampiyonluk gormesini istemiyorum.

normalde bu sene sampiyon olursak seneye olmasak da olur diyordum ama mourinho kaliyorsa fikrim degisir. o yavsagin sampiyonluk gormesini istemiyorum.
Bjk forvet ve defans işini çözerse seneye tepede olur. Fenerden yine bir halt olmaz. Ama bu sefer kesin iç savaş cikarirlar

Şimdi böyle Xhaka Sane havalarda uçuşuyor daha sonra kampa yetiştirmek isteniyora dönüyor en sonra transfer bitmesine bir iki gün kala fırsat transferi diye plansız isimler geliyor.Osimhen Zaniolo gibi bir iki oyuncu düştüğü zaman sorun yok ama son ana 3-4 transfer bırakmak kadar saçma birşey yok kur kadronu Avrupa da da ligde de başarılı ol.Bakalim 3.senelerinde bunu yapabilecekler mi?

İbo Seten: Okan hocanın hala en buyuk hayali 5 yıl ust uste şampiyon olmak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt