Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.274
- 18.438
- 1.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
MusleraKadromuzda bu seneyi de sayarsak hangi isimler 3.sampiyonlugunu kutluyor buna bakmak lazım
şampiyonluk 2den sonra zorlaşır kolay olmaz.
oturmuş kadro aynı zamanda doymuş oluyor. bu ekibi üst üste motive etmek kolay iş değil.
bu yüzden 25 yıldır max 2 yılda takılı kalıyor bütün takımlar.
Bir de bu sene o 5. yildiz motivasyonu vardi tüm camiada. Bu takima da asilandi. Bir de dedigin gibi Osimhen faktörü var, o adam gelmese sampiyonluk hayaldi bu sene.Pep'in boyle bir sozu vardi ustuste sampiyon olursak ya takimi ya beni degistirin diye ..
Bu sezon Osimhen gelmeyip İcardi saglam olsa bence sampiyon olamazdik ..Osimhen bizim takim icin o aranan degisim oldu tek basina ..İnsallah hayirlisiyla sezon sonu bir kaza olmaz
Bunların yanına Yunus Berkan Davinson Berkan da eklendiğinde 11 ediyor Mertens ve Muslera gittiğini düşünürsek 9 a düşüyor.Burda önemli olan ilk sırada bence hocanın şampiyonlukları ne kadar istediği doymusluk isteği olursa sıkıntı olur.Ondan sonra ise değişimi doğru tamamlamak.Mesela Lemina Sara Sallai Frankowski Morata Eren Jakops Jelert Cuesta gibi süre bulan oyuncuların ilk şampiyonlukları Gidenler gelenler kaliteyi bozmadan ve en önemlisi 3 sene sonunda zamanında son dk ya transferleri bırakmadan yaparsak başarı devam eder diye dusunuyorum.Osimhenin durumu belli olmadığı için saymadım.Muslera
Apo
Torreira
icardi
barış
mertens
Kaan
aklıma gelenler bunlar.
Sergen Yalcin'in futbol yorumlarini hic begenmeyen bir tek ben mi varim? Bizim hakkimizda soyledigi hicbir sey mantikli degil adamin.
Kendisine gore en cok ihtiyacimiz olan sey 8 numaraymis. Sag bekimiz cok iyiymis Kaanla.
Eski futbolcularin yorumlarina hiçbir zaman güvenmemek lazım.Sergen Umit Özat felan şuan tamamen kim onlara arka çıkarsa ona göre yorum yapıyorlar.Tamamen kotuledikleri adamlari bir anda efsane diyecek kadar ileri gidiyorlar.Sergen Yalcin'in futbol yorumlarini hic begenmeyen bir tek ben mi varim? Bizim hakkimizda soyledigi hicbir sey mantikli degil adamin.
Kendisine gore en cok ihtiyacimiz olan sey 8 numaraymis. Sag bekimiz cok iyiymis Kaanla.
yürü bee allahına gurban reisYaw 100 milyon maaş veriyoruz neden nadasa girelim. Gelir neredeyse +200 olacak.
Bayern, Juve, Benfica, Porto, Ajax filan 3 sene şampiyon olduktan sonra nadasa mı girelim dediler. Adam akıllı kadro kursan şu ligde +5 yapman zor değil.
Daha önce de yazdım, Falco, Stumph filan gittiğinde adam akıllı yabancılar alsak belki 8 sene üst üste şampiyon olacaktık. Gomis'e 500 bin versek belki 27. şampiyonluk için oynuyorduk.
Nadas madas yok. Tek bir fenerli çocuk kalmayana kadar 5, 6, 7, 8, 9 gideceksin
Bravo rts. Eger osi hemen dönemin basinda transfer yapmazsa dedigin gibi olacakHer sene aynı terane dünyaca ünlü oyuncularla görüşüp, alamayıp son tercihlere hatta son dakika menajer önerilerine kalırız. Bu senede değişiklik olmaz. Bütün yaz Osimhenle yatıp kalkarız Osimheni alacaz diye parayı tutuyoruz deyip iyi adamlarıda kaçırırsak şaşmam.
Bjk ve fener ilçe takımları olana kadar devamyürü bee allahına gurban reis
cefa , menemen , vasat sevicilik vs bunlar bize göre değil
Bunlar kim yawMaarif ile bıyıklı kamilin olduğu takım bu ikisini kaçırıyorsa kendilerine ihraç günü belirlesinler.