GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şimdi biri bana anlatsın granit xhaka ne alaka bu takımdaki orta sahalardan giden olmayacaksa ?

Hoca 1 orta saha daha gelirse 12 kişi mi oynayacağız falan diyordu şimdi 2010 ispanya gibi 4 tane merkez oyuncu ile mi sahaya çıkacak anlamadım. Takımda kanat oyuncusu yok 10 numara yok abuk subuk hedefler peşindeyiz yine

dursun, lunin i falan nerden bilecek

herifin biri sıkmıs oturdugu yerden

kulüpten yalanlama gelir bu demeclere

Umut eken genelde hakem haberleri yapıyor onun dışında fanatik fenerli gazete yani yalan haber ki forumda da yasak fanatik paylasmak

şimdi biri bana anlatsın granit xhaka ne alaka bu takımdaki orta sahalardan giden olmayacaksa ?

Hoca 1 orta saha daha gelirse 12 kişi mi oynayacağız falan diyordu şimdi 2010 ispanya gibi 4 tane merkez oyuncu ile mi sahaya çıkacak anlamadım. Takımda kanat oyuncusu yok 10 numara yok abuk subuk hedefler peşindeyiz yine

Bahsedilen yillik maasla biri gitse bile istenilmemeli ..1 krs bonservis kazanamayacagimiz herife yillik 10 milyon mu verilir yahu

Hala Yakup paylaşılıyor

Yasak olmasına rağmen fanatik paylaşılıyor

Akıl fikir umuyorum sizin için

İsimler de Sane Xhaka falan bir de buna inanılıyor sanki dün yaşananlar hiç yaşanmamış gibi.

FM oynamıyoruz geçen sene alınan onca adam öyle çat diye gönderilemeyecek, Hatip gibi basiretsizlerin max getireceği Jelert, Cuesta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt