Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.274
- 18.438
- 1.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Still olarak ishak biraz benziyor başka muadili yok herifin, daha bitirici olanları var ama elleri bellerinde gezip gol kokluyorlar. İcardi ve morata mix'i kaynıyor dünya futbolu at ayağıma gol atayım forvetleri hepsi bir osimhen daha yok cidden.Yok mu şöyle geleceğin Osimhen’i olabilecek orta Avrupa ülkelerinde şov yapmaya başlamış atletik zenci santrafor.. Scoutlar göreve..
Gayet iyi kaleci ben şahsen isterim.Lunin'i beğenen var mı?
Hadi tsye kaybettik tamamda hem göztepe hem kayseriyle berabere kalacağımıza inanmak biraz fazla iddialı. Ancak şampiyonluğun henüz garanti olmadığı ortada kalan rakipler kolay değil, yinede maksimum 1 maçta puan kaybederiz kalan maçlarda bence.Beyaz TV'de konuşan Çakar, "Galatasaray Sivas'ı yener. Trabzonspor'a kaybeder. Kayserispor'la berabere kalır. Göztepe'yle berabere kalır. RAMS Başakşehir'i yener. 88 puan eder." dedi.
"FENERBAHÇE ŞAMPİYON OLUR"
Fenerbahçe'nin kalan maçlarıyla ilgili de Çakar, "Fenerbahçe Beşiktaş'ı yener. RAMS Başakşehir'i deplasmanda yener. Eyüpspor'u yener. Hatayspor'u zaten yener. Konyaspor'u da yener. 90 puan eder. Fenerbahçe şampiyon, ben öyle düşünüyorum." dedi.
İyice ayarlarin bozuldu senin mortz
City istiyorsa alır. Ciddi bir yapılanma yapacaklar Pep'in seveceği tarz bir orta saha Sara bizde 25-30 civarı kazanırız. Eğer Sara giderse 3 orta saha almamız gerekiyor ve biri yerli olmak zorunda. Sara yerine, Kerem D yerine yerli ve Mertens yerine.