Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
chevalier ile ilgileniyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her sene Fotomaç tarzı haberlerden
Sanchezi tutmak zor olacak.Her sene Fotomaç tarzı haberlerden
Hic zor olmayacak. Bana guven.Sanchezi tutmak zor olacak.
Peki Chevalier bizimle ilgileniyor mu?chevalier ile ilgileniyoruz
Yönetici farkı..marotta belki de dünyanın en iyi futbol yöneticisi. Juventus’un Cl finalleri, şampiyonluk serileri vs hepsinin altında imzası var. O gitti juve çöktü. ölmüş intere geldi şampiyonluklar ve Cl finalleri getirdi.İntere bakıyorsun freeden sommer ,hakan,mikiteryan,dumfiris,thuram taremı herifler bu kadroyla ki belkide daha fazla free transferleri vardır finale çıkacaklar belkide .Müthiş bir hocaları ve harika bir kadro.planlamalari var.O yaşlı bu çöp demeden oyunlarına uygun topçuları topladılar ve hala bunu yapıyorlar. En basitinden bizim 38 yaşındayken sommerle adımız geçseydi çok kişi çöp derdi
Kime 20 çekmişiz? Seten'in yayınında dinlediğime göre Sara- Barış'a adam başı 40 demişiz ki buna da inanmıyorum tamamen PR işiymiş o yemek dedikleri.Millet no name oyuncuya 50 çekiyor bizde 20 istiyormuşuz.
Dayı işine geliyorsa çekeceksin.
Barış 60, sanchez 50.
Yurtdışı kaynaklı haberler hep sanchez 20, barış 25 gidiyor.Kime 20 çekmişiz? Seten'in yayınında dinlediğime göre Sara- Barış'a adam başı 40 demişiz ki buna da inanmıyorum tamamen PR işiymiş o yemek dedikleri.
BAY devre arasına kadar kalmalı. Devrede satarızYurtdışı kaynaklı haberler hep sanchez 20, barış 25 gidiyor.