Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.433
- 101.637
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renktas ayni fikirdeyim ve altina imzami atarim.Biraz geriden geliyorum ama yok renktas yav, Muslera'nin yedigi goller bu sezon çok anormal. Off nasil kurtardi dedigimiz kurtarislar bir elle sayilir. Hatali yedigi goller hariç, hatasiz yedigi golleri çogu zaman eski Muslera yemezdi. Yabanci kontenjanini dolduran bir kaleci EKSTRA olmasi lazim. Yoksa Muslera'nin yaptigini Günayda yapiyor ve bu sezon simdiye kadar kat kat daha iyi yapti diyebiliriz
Nando kalırsa ki hiç sanmıyorum ozaman berkeyi kesin alırız dönüşümlü oynarlar ama nando giderse sağlam bir bonservis gideceği kesinRenktas ayni fikirdeyim ve altina imzami atarim.
Ama Muslera giderse oraya yüksek bütceli bir transfer gerekecek.
Böylesine önemli bir transferin de mevcut yönetimin yapmasini istemiyorum sadece. Cünkü hepimiz biliyoruz ki bunlar milyonlari sacip Muslera‘dan kötü bir kaleci getirecekler.
Biraz da gerçekler
Osimhen hayali kurarken Mertens Barış'ı Napoli'ye aldıracak
O paralara hayır denmez de Gardi falan el almadıkça 60 milyon harcar yine de yerini dolduramaz bunlar30-35M euroya hic hayir demem.
Emre utkucan fransa, ingiltereden muadiline bulsun bir zahmet
Hatta ben buldum
Lauriente, Sassuolodan
tam aradigimiz kan
O paralara hayır denmez de Gardi falan el almadıkça 60 milyon harcar yine de yerini dolduramaz bunlar
Kaliteli yerli oyuncu çok önemli şampiyonlukta.
Barış Alper kalmalı.
Gelecek bonservisi bu yönetimin çarçur etme ihtimali gayet yüksek Sacha Boey örneğinde gördüğümüz gibi.
Zaten Osimhen gidecek, bir de Barış'ı gönderip takımın güç, atletizmini ve dinamizmini yerin dibine geçirmeye gerek yok.
Hiç yok o yüzden Barış kalmalıYerli kanat yok ki war mi
Hiç yok o yüzden Barış kalmalı
Gönderirler tabi ama yeri dolmaz.Napoli 32m euro nakit le gelince gider