- 16 Haziran 2010
- 203.552
- 155.533
- 6.838
Ali Naci Küçük: "Yunus'a yapılan teklif 100 milyon TL'ye çıktı. Yani 2.4 milyon Euro.Galatasaray, yerli oyuncular için belirlediği 2 milyon Euro barajını da aştı Yunus için. Yunus bu teklifi kabul etmiş."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ali Naci Küçük: "Yunus'a yapılan teklif 100 milyon TL'ye çıktı. Yani 2.4 milyon Euro.Galatasaray, yerli oyuncular için belirlediği 2 milyon Euro barajını da aştı Yunus için. Yunus bu teklifi kabul etmiş."
Mecburen vereceksin yoksa Fener alır.soygun var kulüpte
sallai ve yunusun 1,5 üstü alması rezalet ötesi
Yunusun sezonun basindaki 10 maclik periyot diyeyim eyv ama sonrasindaki futbolu asla bu parkayi haketmez.Ali Naci Küçük: "Yunus'a yapılan teklif 100 milyon TL'ye çıktı. Yani 2.4 milyon Euro.Galatasaray, yerli oyuncular için belirlediği 2 milyon Euro barajını da aştı Yunus için. Yunus bu teklifi kabul etmiş."
Mecburen vereceksin yoksa Fener alır.
Kutlamalar.yenikapida olacakmışValla ligi bitirmek uzereyiz.
Yonetim gecen seneki kutlamalarin uzerine nasil cikacak stadda bilmiyirum ama 2 kati falan olmali en az.
Sonrasinda dernek tulari yerine IS YAPMALARI LAZIM
Gecen seneki staddaki kutlama cok iyiydi. Dronelar muzik falan filan (sanatci kismi gene mehti, ediz eglendirmisti bingidenleri)Kutlamalar.yenikapida olacakmış
Kim bu PR'ı yapıyor acaba? Böyle bir para hazır olma ihtimali olduğunu düşünmüyorum.
Napoli ile pazarlık bir şey yok serbest kalma maddesi belli adamların daha ucuza zaten bırakmazlar bir de onların başkanı değişik bir adam.hatta daha ileri gidiyorum
daha napoli ile en ufak pazarlık yapmadan 75 milyonumuz var diye ortalıkta dolaşmak saçma