GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barış kalır
Osimhen kalır
Boey gelirse

CL de dahi kuraya bağlı iş yapma şansımız olur kanaatindeyim.

Osimhen gerçekten haksız rekabet.

Galatasaray, Sacha Boey için sezon sonunda teklif yapacak. (Sami Yen Haber)
Boey'de bizim şöyle bir avantajımız var. Başka takıma bonservisi ile giderse bonusların tamamı gerçekleşmiş gibi 5 milyon euro verecekler o parayı düşüp alabiliriz. Lakin Boey'in maaşı 3'ten aşağı olmaz ve hedefi olmayan Boey eski performansını gösterir mi? Ciddi şüphelerim var. Bir de Jelert veya Frankowski'den biri satılmadan sağ bek transferine karşıyım.

Sampiyonda olsak bu seneden hic memnun degilim hocadan hic memnun degilim

Artik genis alternatifli eylulde hazir bir takim istiyorum
Bir zahmet transferleride isabetli yapsin
Halen hocayla barismadim
Avrupada basari gelmedikcede barismam
Leminayi aldirmasak sampiyonlukta gitmisti bunuda kimse unutmasin

Eski sacha ile şuanki sachanın alakası yok mesela.Daha şimdiden yanlışa devam.
Boeyin tek bacaklisi kosamayani olsun sadece o bolgede durup savunma yapsin hic ileri bile çıkacak dermanı olmasin
Frankowski Sallai Kaan Ve Jelertin hepsinden on kat daha iyi oynar
Falorya suyunu icsin eskisinden daha iyi olur

Yunusun gitme zamanı gelmedi. 10-12 teklif gelir anca, o paraya satanın da …..

Esas barış sıkıntı bence. Barış gidince yokluğu daha iyi anlaşılacak
Baris yeri dolmayacak oyuncu degil cok abartiyoruz cogu zaman yararindan cok zarari oluyor sallai bile oynasa osimhenin varsa idare edersin
Ama yunus yoksa takim yok oluyor
Takimdaki tek pas dripling calim sut kapasitesi olan tek oyuncu baska yok
Yunus repertuar olarak 10 uzerinden 8 dir Baris 10 uzerinden 5 filandir
Barisin vakti geldiyse 30 filan varsa hemen gitsin bir daha o paralari etmeyebilir

Yine her şey güllük gülistanlık giderken ligin yanılsamasına düşüyoruz biz böyle olursak yönetim zırnık koklatmaz bu takıma. Eğer bu takım şampiyonlar ligine direkt gidiyorsa o gittiğimiz arena ile bu ligin arasında uçurum var. Osimhen, sanchez, lemina dışında hiç kimseyi gözünüz kapalı yazamazsınız o arenaya. Şl'yi geçtim avrupa maçlarında küfürlerin havada uçuştuğu barıştan bahsediyoruz. Bize sıkıntı yaratan şeylerden biri bu e adam ligde hayvan gibi emek vermiş, terini dökmüş mecbur Barış kalırsa Barış yazılacak. İki arada bir derede durumu bu. Apo aynı şekilde banko yazılacak küstüremezsin, hepsinin emeği var. Nasıl olacak bilmiyorum 2 3 tane sağlam transfer ile bu takım anca uefa kasar işin gerçeği bu hiç kandırmayalım kendimizi. Şl için emek vermiş adamlarıda göz ardı etmek lazım malesef. Biz osimhen ile avrupayı çözemedik superman muammelesi yapıp herifin sırtına yük bindirmeye gerek yok. Realite bambaşka.

bu arada gs yönetimine açık çağrı:

4 mayıs gecesi, yani ligin bitmesine tam 1 ay kala şampiyon oldunuz. cl'ye direkt katılım olacağı için, cl gelirini de aldınız.

limit sorunu vb gibi bahane edeceğiniz bir şey de kalmadı.

şu takımın gelecek sezonunu ŞİMDİDEN PLANLAYIN.

bakın bu yaz uluslar arası turnuva yok, bir şey yok.

BAHANENİZ YOK

kaleci
sağ bek
ofansif oyuncu
osimhen işi (olmayacaksa santrafor)

şu 4 hamleyi bitirin öncelikle.

sonra yaz döneminde gidenlere göre ekstra hamleler kovalanır. ama şu ana 4 hamleyi yapın artık.
Gs yönetimi: ins cnm yaa

Bir şekilde Osimhen'in bonservisini almak, neredeyse şampiyon olmak kadar değerlidir.

Allah'ım inşallah olur bu iş.

Günaydın Arkaaşlar

Rakiplerden ziyade, sampiyonlugu verdik diye haftalarca sosyal medyada etmedigi hakaret kufur kalmayan, sözde bizden oldugunu iddia eden bazı gruplara tekrar gecmis olsun. Sizlerde sevineceksiniz elbette. Buruk bi sevinç olsa da.
ben bunların taraftarlığına sokayım yaw fb kayseriye takılana kadar fblilerin %90ı şampiyonuz diye geziyodu

o sırada bjkye yenildikten sonra bizim rahatlık :d

1746424642310.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt