- 23 Temmuz 2011
- 75.645
- 51.153
- 4.693
Hoca kalan maçlarda maç satmazsa şampiyonuz diyebilirim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
trabzonspor - trabzonlu, satabilirHoca kalan maçlarda maç satmazsa şampiyonuz diyebilirim.
Geçen sezon sonunda bizi 0-1 yendikleri maç ve sonrasında yaşananların sonucu oldu bu şampiyonluk. Fb bizi motive edecek her şeyi yapıyor.Bu arada bu itlerin şimdi yeni amacı da Galatasaray amacına ulaştı taraftarı çok kenetlenmez biz burada uyutur 2-3 kupa alırız hayali olacaktır. Çok yorulduk bu sezon hayırlısı ile sona eriyor ama hiç ara vermeden bu kansizlara karşı hakkımızı yedirmemeye devam etmeliyiz. Salmışlik olursa bir bakmissiniz nerelere gelmişiz. O yüzden hep başarı her sene başarı. Yok öyle 5. Yıldızı taktın bana müsade bir iki sene demek. 30. Şampiyonluğa koşa koşa gidilmeli
zamanı var o işinYav erden başkan geri gelmeli, tarihin en çnemli transfer sezonunda aklı başında biri olmalı. Ahlatçı kavukçu çekişmesiyle eylül 1de 8 transfer bekliyor oluruz
İşte bu yüzden herkesten farklıyız bu yüzden basariliyiz. Dün aynı muhabbet döndü frankowski mallık etmese acaba beraberlikle veya galibiyetle çıkarmıydik namağlup mu ilerlerdik gibi sorular sordum hep.Puan farkı 8 oldu ama aklım hala Kasımpaşa'ya verdiğimiz saçma puanlarda. BJK maçında da dangalaklık yapmasak namağlup şampiyon olabilirdik.
Öz eleştiri ver Okan Buruk.
bu adam ali koc giderse ac kalacagini biliyor ondan simdiden yanlamistirYakup İngilizce bile bilmiyor yav zaten, Tete’yi birinin verdiği belliydi.
Haberlerinin konusunu açmayı zaten yasaklamıştık @Alper Altun yanlış mı hatırlıyorum?
Hatip şakşakçılığına devam ederse toptan da yasaklarız.
Şampiyonluğu bizim sahamıza bırakmamaları onlar için çok önemli bir başarı olurBu hafta sampiyon olmayalim, lutfen febe rica etsem basaksehiri yenermisin? Bizde tsyi yenelim. Haftaya kayseri macinda evimizde sampiyon olalim