GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada bu itlerin şimdi yeni amacı da Galatasaray amacına ulaştı taraftarı çok kenetlenmez biz burada uyutur 2-3 kupa alırız hayali olacaktır. Çok yorulduk bu sezon hayırlısı ile sona eriyor ama hiç ara vermeden bu kansizlara karşı hakkımızı yedirmemeye devam etmeliyiz. Salmışlik olursa bir bakmissiniz nerelere gelmişiz. O yüzden hep başarı her sene başarı. Yok öyle 5. Yıldızı taktın bana müsade bir iki sene demek. 30. Şampiyonluğa koşa koşa gidilmeli

Hoca kalan maçlarda maç satmazsa şampiyonuz diyebilirim.
trabzonspor - trabzonlu, satabilir
kayseri - renklerden dolayı sempati duyup satabilir
göztepe - eski takımı, avrupa iddiası olursa satabilir
başakşehir - şampiyonluk yaşadığı bir önceki takım kalbiyle beyni çelişip satabilir

ayakları yere sağlam basalım

Bu arada bu itlerin şimdi yeni amacı da Galatasaray amacına ulaştı taraftarı çok kenetlenmez biz burada uyutur 2-3 kupa alırız hayali olacaktır. Çok yorulduk bu sezon hayırlısı ile sona eriyor ama hiç ara vermeden bu kansizlara karşı hakkımızı yedirmemeye devam etmeliyiz. Salmışlik olursa bir bakmissiniz nerelere gelmişiz. O yüzden hep başarı her sene başarı. Yok öyle 5. Yıldızı taktın bana müsade bir iki sene demek. 30. Şampiyonluğa koşa koşa gidilmeli
Geçen sezon sonunda bizi 0-1 yendikleri maç ve sonrasında yaşananların sonucu oldu bu şampiyonluk. Fb bizi motive edecek her şeyi yapıyor.

Boeyi almak hata olur. Adamın tek misyonu kendini burada parçalayıp avrupaya transfer yapmaktı tekrar aynı motivasyonu bulması çok zor

Yav erden başkan geri gelmeli, tarihin en çnemli transfer sezonunda aklı başında biri olmalı. Ahlatçı kavukçu çekişmesiyle eylül 1de 8 transfer bekliyor oluruz
zamanı var o işin

3 sene üst üste olacağız hayırlısıyla artık %99 . bunu her sezon gibi sıkıntıların üstünü ya da süreçlerin düzgün ilerlememesinin sebeplerini kapatmak için kullanacaklar yöneticiler (özellikle başkan dışındakiler - isimler belli)

en zor sezona giriyoruz. önümüzdeki 2 sezon hatta son nokta niteliğinde. Çünkü:

- ilk 2 sezon Erden Timur efekti , transferler soru işareti kalsada %50si bütünleşme etkisi
- ondan sonraki 1 sezon sıkıntılı başlangı,GSYİAD hareketleri, ordu gibi Sportif AŞ
- bu sezon Florya macerası ve CL işleri , benzer trasnfer sezonunda bu sezon yine elimizdeki avantajı batırırız.

ama motivasyon olarak:

3 sene üst üste
5. yıldız
4 sene üst üste tekrarı
yeni başkanlık döneminde de 5 sene üst üste kafaları var

yani her sezon motivasyon sebebi var - bunuda başarırsak fenerbahçe başkan hoca bulamayacak kırılmayı yaşar.

2026 seçiminde ortaya çıkmalı Erden Timur tekrar - umarım çıkar.

Puan farkı 8 oldu ama aklım hala Kasımpaşa'ya verdiğimiz saçma puanlarda. BJK maçında da dangalaklık yapmasak namağlup şampiyon olabilirdik.

Öz eleştiri ver Okan Buruk.
İşte bu yüzden herkesten farklıyız bu yüzden basariliyiz. Dün aynı muhabbet döndü frankowski mallık etmese acaba beraberlikle veya galibiyetle çıkarmıydik namağlup mu ilerlerdik gibi sorular sordum hep.

Suyun karşı tarafı aynı pozisyonda olsa akıllarına bile gelmez.

Yakup İngilizce bile bilmiyor yav zaten, Tete’yi birinin verdiği belliydi.

Haberlerinin konusunu açmayı zaten yasaklamıştık @Alper Altun yanlış mı hatırlıyorum?

Hatip şakşakçılığına devam ederse toptan da yasaklarız.
bu adam ali koc giderse ac kalacagini biliyor ondan simdiden yanlamistir

Bu hafta sampiyon olmayalim, lutfen febe rica etsem basaksehiri yenermisin? Bizde tsyi yenelim. Haftaya kayseri macinda evimizde sampiyon olalim

ts ile aramızı bozmağa gerek yok daha fazla lütfen jankatla falan çıkalım bu maça......

Keyifler nasıl arkadaşlar?

Bir gevşeme görüyorum daha hiçbir şey bitmedi, aynı ciddiyetle devam... akjsdhaksjdhkjahsdlks

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt