Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.729
- 29.160
- 2.993
Kendrick lamar gelsin ali Koç'a diss atsın 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onlar adına da utanalım o zaman.C5 i begenmiyorsunuz da resmi ac milan, inter ve atletico madrid adminleri her gun bunun sarkilariyla edit paylasiyor tiktokta
Bizim yönetimde halihazırda böyle bi vizyon yok..Stad kutlamalar için 360 konser düzeniyle dizayn edilmeli ve saha içine de bilet satılmalı. x2 x3 bilet geliri olur bu. Ortaya 360 sahne kurarak 4 tribünü de olayın içine katmalı yönetim.
Her sene tek tribüne bakan sahne kuruyorlar. Saçmalık bu bir kere. İşi bilene vermeliler bu sefer prodüksiyonu.
![]()
Tiktok kullananların zeka seviyesine uygun olduğundandır..C5 i begenmiyorsunuz da resmi ac milan, inter ve atletico madrid adminleri her gun bunun sarkilariyla edit paylasiyor tiktokta
Ardaya 1 ay dayanamazlar ilk puan kaybinda Kadıköy meydanda boğanın önünde asarlarAcun Ilıcalı, teknik direktörlük koltuğu için Jose Mourinho'nun yerine Arda Turan'ı önerdi. (Beril Böke)
Hoca nın fena Leao takıntısı var
Adam zırt pırt yedek kalıyor
Ah diyorum ah
Osimhen le ikisini düşünemiyorum ligde![]()
99 olsa bizim kuüp de 10 milyonu fenere bassa hayır demem.hangi enayi 12 orandan fbye atar 99 olsa belki düşünürüm

Bizim yönetimde halihazırda böyle bi vizyon yok..
Akıl olsa bu dediğini yaparlar.. nerden baksan 70 bin taraftar yapar.. 4..5 milyon euro gelir demek..
Bir de saçma sapan sanatçılar getirmeyi bi bıraksınlar ..bayıyorlar taraftarı