- 23 Temmuz 2011
- 75.644
- 51.153
- 4.693
Avatarımı beğeniyormusun lan yoksa dua gibi ona da salliyormusun tam test olur bu :d
gördükçe erekte oluyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Avatarımı beğeniyormusun lan yoksa dua gibi ona da salliyormusun tam test olur bu :d
Genel sohbete yaz o zaman olum kaçiyormusun yorum yapmayaBurada yorum yapamam
Alper admir tetikte konu disi yaptigim an 3 ay ucuracak forumdan
ben bu adamdan süphelendımGenel sohbete yaz o zaman olum kaçiyormusun yorum yapmaya
Kesin olarak yorumdan kaçtığı tarafımca tespit edilmistir.ben bu adamdan süphelendım
Su an ligten cekilsek yine sampiyon oluruz rahat olforumda sanki sampiyon olmusuz gibi bir hava var
Sacmalama taha denen kaleciyi izledinmi amatorde oynayamaz kaleyi bulan 5 sut atsan 6 si gol olur oyle bir kaleciUğurcan çöpü oynar inşallah.
Gene bize sallayacak galiba bu sefer ciddi istifa çağrısı var, Bazılarını yine kendi tarafına çekip destek alacaktır.
Manu sen o parayı eder misin dedi herhalde yaw
Vizyonla vs çok alakası yok bizim ülkede bu kadar kalabalığı zaptedecek güvenlik önlemi alamazlar. Geçen sene bile neler oldu topcularin ailesine vs pire gibi yapıştılarEkli dosyayı görüntüle 285085
Ekli dosyayı görüntüle 285086Ekli dosyayı görüntüle 285092
Emektar taraftara böyle coşkulu bir deneyim yaşatmak yönetimin görevi normalde. Ama dediğin gibi Dursun Özbek ve ekibinden böyle bir vizyon beklemek ütopya.
Temsilcisi yokluyordur piyasayı. O maaş+bonservisi Juve dışında Avrupa’da kimse vermez benceSanti etkilesimdir atiyo gibi geliyor daha 2 gun olsu olmadi buchi sezon sonuna kadar kimseyle gorusmeyecek demisti osi icin.
Türkiye'de 90'lardan beri bu boyutta çok fazla konser/organizasyon yapılıyor. Prodüksiyon konusunda güçlü bir ülkeyiz. Ben de bu sektörün içinde olan biri olarak yazıyorum bunu.Vizyonla vs çok alakası yok bizim ülkede bu kadar kalabalığı zaptedecek güvenlik önlemi alamazlar. Geçen sene bile neler oldu topcularin ailesine vs pire gibi yapıştılar
Temsilcisi yokluyordur piyasayı. O maaş+bonservisi Juve dışında Avrupa’da kimse vermez bence
Umarım Socar kalça kısmına geçmez şortta.Haluk Yürekli: Sixt ve Socar göğüs sponsorluğundan çıkarılıyor. Türkiye ligi için 10 milyon dolar ve Avrupa ligi için 10 milyon dolar olacak bir sponsorluk anlaşması imzalanmak üzere. Socar’ı başka bir bölüme geçirmeye çalışıyorlar.
10+10 20 milyon + socarmi yaniHaluk Yürekli: Sixt ve Socar göğüs sponsorluğundan çıkarılıyor. Türkiye ligi için 10 milyon dolar ve Avrupa ligi için 10 milyon dolar olacak bir sponsorluk anlaşması imzalanmak üzere. Socar’ı başka bir bölüme geçirmeye çalışıyorlar.