GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaleci için maceraya gerek yok. Gardi'ye yetkiyi versinler sözleşmesi bitmiş Alex Meret'i bağlasın gelsin.

Mertens ve Osi'de ön ayak olup bağlama çekerler. Bilinmedik bir adama bonservis vereceğimize buna imza parası vermek çok daha mantıklı.

28 yaşında tertemiz kaleci. Wonderkid'di beklenen patlamayı yapamadı ama hem şampiyonluk hem de CL tecrübesi var.

Ederson, Alisson vs. zor işler elbette oluru varsa zorlansın ama Meret'de güzel tercih olur.

Yaz transfer gündem başlıklarımız.
1-Muslera sonrası kaleci.
2-Icardi efendinin ne yapacağı
3-Osimhen
4- 2 senedir gündemden düşmeyen sağ bek
5-Sol stoper
6-Mertens sonrası orta saha takviyesi
7-Gönderilecek çer çöp ve cuesta

Evet beyler bu yaz yine kanser olmaya hazır mıyız?

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3 ay alisson, ederson gibi olmayacak adamlari kovalayıp mal mal işler yapmasınlar. Oluru olan adamlarla hızlı şekilde anlaşılmali. Maalesef bunlar bu isin altından kalkmazlar.

Kaleci için maceraya gerek yok. Gardi'ye yetkiyi versinler sözleşmesi bitmiş Alex Meret'i bağlasın gelsin.

Mertens ve Osi'de ön ayak olup bağlama çekerler. Bilinmedik bir adama bonservis vereceğimize buna imza parası vermek çok daha mantıklı.

28 yaşında tertemiz kaleci. Wonderkid'di beklenen patlamayı yapamadı ama hem şampiyonluk hem de CL tecrübesi var.

Ederson, Alisson vs. zor işler elbette oluru varsa zorlansın ama Meret'de güzel tercih olur.
İlk hatali gol yediğinde atılan başlıkları görür gibiyim.

Bu Meretten kurtulmaliyiz.
Nerden çıktı bu Meret?
Bırak şu Mereti!

transferde bu yıl aşırı paniğe gerek yok bence neticede şl eylülde 2. kampa kadar kalitemizi artıracak en az 3 transfer yapmaları lazım kaleci 10 no osimhen olmayacak iyi forvet.Sonra frısat transferi kollasınlar

5 tane baba transfer lazım.

1- Kaleci
2- Sol stoper
3- Sağ bek
4- Kanat
5- Osimhen olmayacağına göre atletik forvet

Bonus olarak KDB fırsatı önümüze düşerse o ayrı hiç düşünmeden almamız lazım.

Bazen düşünüyorum "Biz bu yönetimle nasıl şampiyon olmayı becerebiliyoruz?" diye, gerçekten inanılmaz bir başarı bu.

Bu yönetim anlayışına rağmen şampiyon olabilmek...
Bu yorumları da hiç anlamıyorum sanki karşıda bizimkinden iyi yönetim ne bileyim Florentino Perez gibi isimler var da bu yorumlar yapılıyor. Karşıdaki yönetimlerin bizimkilerden farkı yok hatta eksiği var.

Bu yorumları da hiç anlamıyorum sanki karşıda bizimkinden iyi yönetim ne bileyim Florentino Perez gibi isimler var da bu yorumlar yapılıyor. Karşıdaki yönetimlerin bizimkilerden farkı yok hatta eksiği var.
Sorun zaten karşı taraftaki yönetimle kıyas yapıldığından dolayı oluyor.

Bizim rakibimiz onlar olmamalı. Sadece anamızın liginde performans verebiliyoruz.

Bu bütçelere Avrupa'da en azından kendimizi Nisan ayına falan atmamız lazım.

Elbette bende kendi yönetimimi bu kadar gelire ve sermayeye rağmen TR içindeki andavallarla değil Avrupa'daki muadilleri ile kıyaslamam lazım.

3 ay alisson, ederson gibi olmayacak adamlari kovalayıp mal mal işler yapmasınlar. Oluru olan adamlarla hızlı şekilde anlaşılmali. Maalesef bunlar bu isin altından kalkmazlar.
Arkada Berke'yi garanti olarak bekletelim derler ve o da Agustosun basinda Avrupanin kücük bir takimindan teklif alir ve beklemekten bikti diye oraya gider ve biz Günay + panikle ve yüksek maliyetli alinmis bir orta seviye kaleci ile sezona gireriz.

Sorun zaten karşı taraftaki yönetimle kıyas yapıldığından dolayı oluyor.

Bizim rakibimiz onlar olmamalı. Sadece anamızın liginde performans verebiliyoruz.

Bu bütçelere Avrupa'da en azından kendimizi Nisan ayına falan atmamız lazım.

Elbette bende kendi yönetimimi bu kadar gelire ve sermayeye rağmen TR içindeki andavallarla değil Avrupa'daki muadilleri ile kıyaslamam gerekiyor.
O yorumda direk TR'dekilerle kıyaslanıyor ya o yüzden o yorumu yaptım

O yönetimlerin bizim yönetimden kötü olması, bizim yönetimin iyi olduğu anlamına gelmiyor ki. O onların başarısızlığı. Biz daima daha iyiyi hedeflemek zorundayız. Bu da ancak eleştiri kültürüyle olur. Yanlışlar daima eleştirilmeli. Eleştirilmeli ki doğru bulunsun.

Mesela nasıl oluyor da bu kadar para harcayıp Avrupa'ya her yıl erkenden havlu atıyoruz?

Nasıl oluyor da yüklü miktarda yatırım yapılan Jelert, Cuesta, Jakobs gibi isimlerden neredeyse sıfıra yakın verim alınıyor? Madem bu futbolcular bu kadar verimsiz, neden bu denli büyük yatırım yapılıyor? Transfer öncesi hiç mi araştırılmıyor bu oyuncular?

Şayet Osimhen piyangosu vurmasaydı, bu sene şampiyon da olamazdık muhtemelen.

O yorumda direk TR'dekilerle kıyaslanıyor ya o yüzden o yorumu yaptım
Ben olayı Avrupa'ya taşıdım da kıyas olarak onları baz almamız saçma onu demeye çalışıyorum.

Biraz akıllı olsalar zaten 7 yıl içinde 1 şampiyonluk alırlardı. başakşehir, ts ve bjk bile o süreçte 1 defa şampiyonluk aldı.

Onların başarısızlığı bizim yönetimin başarılı olduğu anlamına gelmiyor. Hem sportif hem de idari alınan kararların yarıdan fazlası yanlış.

Bunu da bir zahmet bence dile getirelim yani. Kupa aldık diye yönetim kendisini başarılı görmesin.

Sahada ezdik biz yoksa masada her türlü rakip yönetim kazandı. Her türlü pisliği yapabildiler bizim sözde "başarılı" yönetime rağmen.

Gercekten inanilmaz birsey yaw adam 30 hafta lider goturmus takimi neredeyse aralikta kovulacakti 😂
Korkunc bir baskı var Trde. Yabancı hocaların başarılı olmamasının bir nedeni de bu bence. Küçümseyerek geliyorlar ligi sonra neye bulaştiklarini anlayana kadar lig bitiyor

O yönetimlerin bizim yönetimden kötü olması, bizim yönetimin iyi olduğu anlamına gelmiyor ki. O onların başarısızlığı. Biz daima daha iyiyi hedeflemek zorundayız. Bu da ancak eleştiri kültürüyle olur. Yanlışlar daima eleştirilmeli. Eleştirilmeli ki doğru bulunsun.

Mesela nasıl oluyor da bu kadar para harcayıp Avrupa'ya her yıl erkenden havlu atıyoruz?

Nasıl oluyor da yüklü miktarda yatırım yapılan Jelert, Cuesta, Jakobs gibi isimlerden neredeyse sıfıra yakın verim alınıyor? Madem bu futbolcular bu kadar verimsiz, neden bu denli büyük yatırım yapılıyor? Transfer öncesi hiç mi araştırılmıyor bu oyuncular?

Şayet Osimhen piyangosu vurmasaydı, bu sene şampiyon da olamazdık muhtemelen.
Bazen düşünüyorum "Biz bu yönetimle nasıl şampiyon olmayı becerebiliyoruz?" diye, gerçekten inanılmaz bir başarı bu.

Bu yönetim anlayışına rağmen şampiyon olabilmek...

Bu yorumun ile bu yazdığın yorum farklı. Ben bu yorumuna cevap verdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt