GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben olayı Avrupa'ya taşıdım da kıyas olarak onları baz almamız saçma onu demeye çalışıyorum.

Biraz akıllı olsalar zaten 7 yıl içinde 1 şampiyonluk alırlardı. başakşehir, ts ve bjk bile o süreçte 1 defa şampiyonluk aldı.

Onların başarısızlığı bizim yönetimin başarılı olduğu anlamına gelmiyor. Hem sportif hem de idari alınan kararların yarıdan fazlası yanlış.

Bunu da bir zahmet bence dile getirelim yani. Kupa aldık diye yönetim kendisini başarılı görmesin.

Sahada ezdik biz yoksa masada her türlü rakip yönetim kazandı. Her türlü pisliği yapabildiler bizim sözde "başarılı" yönetime rağmen.
Eleştirme diyen yada karşı çıkan yok ki benim cevap verdiğim yorum belli.

Bu yorumları da hiç anlamıyorum sanki karşıda bizimkinden iyi yönetim ne bileyim Florentino Perez gibi isimler var da bu yorumlar yapılıyor. Karşıdaki yönetimlerin bizimkilerden farkı yok hatta eksiği var.
Hasan senin bu konuda ısrarla görmezden geldiğin şey şu, bizim yönetim ve başkan yalancı önce bunu kabul edelim düşün kaç senedir başkan kaç tane vaadi var sözleri var ve neredeyse hiçbirini yapmamış bir adamın nesine güvenilir, sabah akşam sovulur anca sürekli her divanda palavra sıkıyor ama somut hicbirsey yok kaç yıldır
Okan Hoca ve erdene dua etsin onun kurduğu sağlam temeller olmasa çoktan ilk dönemi gibi tekme tokat kovulacakti
Söylediği yalanları sorgulayan üyeler olmamasida ayrı rezalet tabi

Sallai kalan 5 maçta sağ bek oynasın da iyice tartalım.
Bir teknik direktör uyarısı var gibi. Eskiden bu kadar seri şekilde pas vermiyordu. Fiziği zaten her zaman iyiydi. Bazılarının istediği Osai de sağ kanat oynuyordu. Geriye koşması çok iyi ve kademesine hem Davinson hem Lemina giriyor. Hücumu da Osai'den çok daha iyi olacağı %100 gibi.

Hasan senin bu konuda ısrarla görmezden geldiğin şey şu, bizim yönetim ve başkan yalancı önce bunu kabul edelim düşün kaç senedir başkan kaç tane vaadi var sözleri var ve neredeyse hiçbirini yapmamış bir adamın nesine güvenilir, sabah akşam sovulur anca sürekli her divanda palavra sıkıyor ama somut hicbirsey yok kaç yıldır
Okan Hoca ve erdene dua etsin onun kurduğu sağlam temeller olmasa çoktan ilk dönemi gibi tekme tokat kovulacakti
Söylediği yalanları sorgulayan üyeler olmamasida ayrı rezalet tabi
Zamanında yapılamsada bazı sözleri yapılıyor. Ada, tesis, Mecidiyeköy, Florya arsasının alınması, dijital dönüşüm(GS Para+ GSPlus) gibi gerçekleşenler var. Bu dedikleri hiç biri zamanında yapılmadı bu konuda haklısın. Senin de ısrarla görmezden geldiğin bu. Ali Koç yönetimi veya Arat - Adalı yönetimi bizim yönetimden iyi mi? Cevap verdiğim mesaj belli orada bizim ligdeki diğer yönetimlerle karşılaştırma var. Siyah- beyaz diye bir şey yok yanlışları var, yaptıkları iyi işler de var. Nefret ettiğin için sen sadece kötüyü görüyorsun. Daha iyi aday çıksın o başkan olsun keşke, her dediğini dediği zamanda yapabilen biri başkan olsun buna karşı çıkan yok. Başarısız olsaydı gidecekti bundan doğal ne var?

Yaz transfer gündem başlıklarımız.
1-Muslera sonrası kaleci.
2-Icardi efendinin ne yapacağı
3-Osimhen
4- 2 senedir gündemden düşmeyen sağ bek
5-Sol stoper
6-Mertens sonrası orta saha takviyesi
7-Gönderilecek çer çöp ve cuesta

Evet beyler bu yaz yine kanser olmaya hazır mıyız?

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
+ 8. yabanci sayisi
9. avrupa listesi icin turkiyede yetismis yerli sayisi problemi

cok stresli bir yaz geliyor

Neredeyse sezon başından beri tff istifa diyoruz

Buyursunlar istifaya davet etsinler görelim ortak hareketi
Adalı'da kendi Divan kurulunda Tff'ye karşı olduğunu belirtmişti bu Art'ın yumruklandığı o yüzden pek gündem olmadı. Bjk'de de seçim var. Mustafa Eröğüt yeni Tff başkanı olacak diyorlar, nasıl olur? Nasıl biridir?

tr de yetismis topcu seysini sn.kazdagi yla flan cozeriz heralde

Sallai'dan sag bek olmaz, bakma rakipler zayif diye idare ettigini yarin iyi bir takima karsi (ozellikle Avrupa'da) hacamat ederler orayi. Yaz doneminde artik iyi bir sag bek alinmali tabi eldekilerin de gonderilmesi lazim bunun icin. (Jelert ve Frankowski)

Burda yazildi mi bilmem ama transfermarkt’a göre Augsburg Jelert‘i istiyormus ve kiralamak icin teklif yapacaklarmis.

Augsburg‘un hocasi Thorup eskiden Kopenhag‘da Jelert‘in hocasiymis. Hatta patlamayi onunla yapmis.

Çok yanlış düşünce bence. Bize daha uzun süreli yararlanacağımız biri gerekli. Meslier, Kelleher, Lunin, Julen Aggirezabala, Petroviç bu tarz isimlere bütçe yetmezse Kovar, Okeye gibi potansiyel isimlere gidilebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt