GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burda yazildi mi bilmem ama transfermarkt’a göre Augsburg Jelert‘i istiyormus ve kiralamak icin teklif yapacaklarmis.

Augsburg‘un hocasi Thorup eskiden Kopenhag‘da Jelert‘in hocasiymis. Hatta patlamayi onunla yapmis.
Kiralamaya gerek yok çok istiyorsa bizim ödediğimiz parayı versinler. Pazarlıkla 5-6 milyon ateşlesinler tapusuyla birlikte gönderelim.

Su Ederson ve Alisson haberleri kulliyen yalan yav okuyun gecin iste.

Adalı'da kendi Divan kurulunda Tff'ye karşı olduğunu belirtmişti bu Art'ın yumruklandığı o yüzden pek gündem olmadı. Bjk'de de seçim var. Mustafa Eröğüt yeni Tff başkanı olacak diyorlar, nasıl olur? Nasıl biridir?
Büyükekşi sonrası da konuşulmuştu sanırım.
Aydınlar'ın damadı, Bilal Erdoğan ile yakın biri deniliyordu. Siyasi kanadı olmasa zaten adı bile çıkmaz.

Ben Koç Türk futbolunun içinde olduğu sürece gelenin kurtarıcı olacağını ve işleri yoluna sokacağını sanmamakla birlikte şu mafya ağızlı karacahilden kimsenin kötü olacağını da sanmıyorum. İğrenç bir karakter.

Herkes şimdi rahat, şampiyonluk modunda fakat tüm sezonu Fb nasıl isterse öyle götürdü Tff. Seneye de kalırlarsa farklı olmayacak.

Serdar Adalı bunun farkına varabildiyse o zaman ortak hareket edebiliriz yoksa "iki takım da kayrılıyor" denilerek bizi de araya katarsa anca kendi kitlesine oynar durur.

Su Ederson ve Alisson haberleri kulliyen yalan yav okuyun gecin iste.
Bu sene en önemli transfer dönemlerinden biri omurgaya iyi en azından 4 sene faln oynatabilecek isimler eklemek lazım. Bu yönetimde planlama işini yapabilecek biri yok. Mesela Barış Alper 30-35'e gidiyorsa oraya yerli biri lazım Eren Dinkçi'yi alabileceklerine inanmıyorum mesela. Yabancı kanat için sürekli yıldız isimler çıkacak mesela Van Bommel gibi gelecekte satabileceğimiz isimlere de gideceklerine inanmıyorum. O yüzden bu transfer dönemi beni biraz korkutuyor. Umarım ben yanılırım. Şu şampiyonluk resmileşsin de şu işlere konsantre olmak lazım ama taraftar da isimlere kanacak ve tepki olmayacak gibi.

Çok yanlış düşünce bence. Bize daha uzun süreli yararlanacağımız biri gerekli. Meslier, Kelleher, Lunin, Julen Aggirezabala, Petroviç bu tarz isimlere bütçe yetmezse Kovar, Okeye gibi potansiyel isimlere gidilebilir.

Liverpoolu 3 yıldır takip ediyorum alisson bayağı düşüşte.Eski refleksi yok.

Sallai'dan sag bek olmaz, bakma rakipler zayif diye idare ettigini yarin iyi bir takima karsi (ozellikle Avrupa'da) hacamat ederler orayi. Yaz doneminde artik iyi bir sag bek alinmali tabi eldekilerin de gonderilmesi lazim bunun icin. (Jelert ve Frankowski)
Az kalipli kuvvetli bir acik gelsin icinden gecer sallai iyi rotasyon oyuncusu olur
Nwakame karsisinda goruruz sallai arkadasi

Jelerti kiralayacağıma oynatırım ligimizin kalitesi zaten çok kötü ligde sorun yaratmaz.Komple zarar işlere girilmemeli.

1746627685130.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt