GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Felix tam koc acun transferi olur yuksek maliyet dusuk fayda anadolu kasaplari ayagini eline verir iki maçta
Anadolu kasaplari bunlarin oyuncularina mac icinde dokunmuyor reis.
Degil ayaklarini eline vermek, Felixi gol atsin diye sirtinda kaleye bile tasir bu yalakalar.

Dzeko denilen bitik fosil kazma bile bazi maclarda ceza sahasi icinde kimse dokunmadan istedigi gibi at kosturup calim atiyordu, antalya maci buna bir örnek.

1746693789113.webp

Samsunspor iyi doldurmuş tribünü. FB 40 bini bile göremiyor.

Darkweb twitter adresi paylasmayalim arkadaşlar sahipleri fenerli o sitenin daha önce alper adminde uyarmıştı sanirim

Yavaştan başganın dediği bir kulüp haline geliyoruz.

Boşnaklar çok mu kolay Türkçe öğreniyorlar yoksa çok mu istekliler? 2 yıl kalan neredeyse kusursuz konuşuyor

Boşnaklar çok mu kolay Türkçe öğreniyorlar yoksa çok mu istekliler? 2 yıl kalan neredeyse kusursuz konuşuyor
90lar başında yaşanan kanlı savaştan dolayı Türkiye'ye çok sayıda göç oldu. 80sonu 90lar başı doğan/çocuk olanların neredeyse ilk dili Türkçe oldu. Haris de onlardan biridir muhtemelen. Kendisi Türkiye'ye göç etmeyenlerin bile bir şekilde akrabası vs ile Türkiye ile organik bağı kuruldu bir şekilde. (Zaten tarihten gelen de bir yakınlık söz konusu bu arada)

Neden fener maçlarında kötü oynadığı belli

Doğru sıralama (STSL'ye geldikten sonra ki halleri ve burada ulaştıkları primeları üzerinden)

1. Osimhen
2. İcardi
3. Mertens (listeye koymamışlar adamı ayıptır Sneijder sonrası en büyük futbolcu bana göre lige gelen)
4. Visca
5. Barış (listede yok 2 şampiyonlukta direkt etkisi var)
6. Tadic
7. Torreira
8. Sanchez
9. Dzeko
10. Rafa

Balkan paktı gibi liste yapmışlar tam Kasımpaşa'ya yakışır.

90lar başında yaşanan kanlı savaştan dolayı Türkiye'ye çok sayıda göç oldu. 80sonu 90lar başı doğan/çocuk olanların neredeyse ilk dili Türkçe oldu. Haris de onlardan biridir muhtemelen. Kendisi Türkiye'ye göç etmeyenlerin bile bir şekilde akrabası vs ile Türkiye ile organik bağı kuruldu bir şekilde. (Zaten tarihten gelen de bir yakınlık söz konusu bu arada)
Göç edenleri biliyorum da yine de şaşırtıcı. Geçen bjkli olan da şakır şakır konuşuyordu. Hatta Boliç ve Baliç de çok kolay öğrendi.
Dün bir video izlemiştim. Makedonya'daki Arnavutların hepsi Türkçe konuşuyordu. Daha doğrusu müslüman Arnavutlar ve Türkler iç içe yaşadıklarından hapsi şakır şakır Türkçe konuşuyordu.
Bir ihtimal Bosna'da aynı ortam varsa ondan kaynaklı olabilir. Türk köyleri olduğunu biliyorum ama Türk şehri veya kasabası olduğunu daha önce okumadım veya gözüme çarpmadı.
Hatta Simovic ve Prekazi de gayet iyi konuşuyordu

dursun agabey raconu kesmis

Umarım Fener alır bunu, ağırlığı bir yana son 2 maçta (Antep-Beşiktaş) rakipler diğer stoper/lere baskı yapıp Skriniar ile oyun kurulumuna zorluyorlar o da yarım saatte topu ancak ayağından çıkarabiliyor.
Skriniar-Diego Carlos ciddi hayaller kurduruyor bana.

Umarım Fener alır bunu, ağırlığı bir yana son 2 maçta (Antep-Beşiktaş) rakipler diğer stoper/lere baskı yapıp Skriniar ile oyun kurulumuna zorluyorlar o da yarım saatte topu ancak ayağından çıkarabiliyor.
Skriniar-Diego Carlos ciddi hayaller kurduruyor bana.
Davinson etkisi arıyorlar ama bulamıyorlar.

Dörtlü için Skriniar kötü hamle.

Pozisyon bilgisi bile kurtarmıyor Süper Lig'de dahi.

Üçlü için yanında çabuk stoper de varsa muazzam tercih.

O durumda da FB'nin ön bölgesi üçlü oynamak için uygun değil. (Talisca, Dzeko, Tadic gibi topu bekleyen isimler)

Ya Skriniar'ı alıp üçlü oynamaya karar vererek ön bölgeye Oğuz dışında en az 2-3 tane kaleye çabuk giden ve topsuz oyunda olan isim alacaklar.

Ya da Skriniar'ı almayıp, dörtlüye uygun stoper ve Dzeko ile Tadic yerini dolduracaklar biraz daha genç ve hızlı alternatifleri ile.

Bize transferi çok daha mantıklıydı devre arası. Neden mi?

1. Biz üçlü oynamayı düşünürken mantıklı olurdu. Çünkü yanında ligin en süpürücü ve hızlı stoperi Sanchez olacaktı.
2. Orta saha hattı Torreira-Lemina-Sara gibi dinamik bir hat olacağı için geride bu kadar açık veren Fenerbahçe yerine daha kompakt bir takımda olacaktı.
3. Galatasaray da kanat bek olarak gelen Frankowski ya da ona benzer profili işletebilirdi.

Bizim için en verimsiz transferin özdesi olan Frankowski'nin defansif savrukluğunu kademeye gelen Skriniar çözebilirdi tecrübesi ile.

Ama parayı tercih edip FB'ye gitti. Orada bence Talisca ile birlikte mevcut durumda şampiyonluğun kaçmasında pay sahibi oldu attığı gollere rağmen.

Anadolu kasaplari bunlarin oyuncularina mac icinde dokunmuyor reis.
Degil ayaklarini eline vermek, Felixi gol atsin diye sirtinda kaleye bile tasir bu yalakalar.

Dzeko denilen bitik fosil kazma bile bazi maclarda ceza sahasi icinde kimse dokunmadan istedigi gibi at kosturup calim atiyordu, antalya maci buna bir örnek.
Dzeko fizikli adam ama yavas
Felix ayakta duramiyor omuz atsan yere yıkılır ispanya almanya bu ligten gelen adamlar tutmuyor bizim ligin muadili
Fransa Italya

Ya bu gelecek yada menajeri ile kendini pazarlamak içim uğraşıyor. Taffarel önerisi ise güvenirim bu arada ama bizimkilerin Taffarel'e soracağını sanmıyorum.

Brazao kim abi ya? Muslera Dünya Kupası'nda yarı final oynayıp geldi bize, hepimiz izledik biliyorduk nasıl olduğunu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt