GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kalecide scout işine falan girersek ayvayı yeriz. 5 büyük ligden, baskı altında oynamaya alışık ve zorlu maç tecrübesi olan kaleci lazım bize. Bu deneyimi olmayan topçu bize gelince yoğun baskı altında far görmüş tavşana dönüyor

Brezilya liginden kaleci görünce Lauro aklıma geliyor yaw. Albayrak açıklayarak bize Muslera’yı kazandırmıştı. İyi de olsa o psikolojiden çıkamam
Brezilya'da potansiyel kaleciler var ama o da çok yüksek bir potansiyel mi bilemiyorum adı üstünde potansiyel o yüzden ben girmezdim bu işlere. Potansiyel olacaksa bile Avrupa'dan olması daha hayırlı gibi olur bizim için. Mesela Tzolakis, Kelleher, Restes gibi. Torino'nun kaleci Savic benim kafaya çok yattı aslında hem rahat 5 yıl götürebilecek yaşta hem tecrübesi, performansı iyi.

Osimhen kadar tas dussun basiniza yaw. Baska turlu durduramiyorlar bari nazar degdirelim diyolar herhalde

5 yil boyunca 15 maas 15 bonservis. Yılda 30m euroya deger mi değmez mi karar verilsin.

Osimhen bir mucize olup kalırsa İcardi ile yolların ayrılması yararımıza olur

Buna pek inanamadım ama eğer bu şekil taksite okeyse Napoli para bulma sorunu olmaz peşin o kadar veren sponsor bulamazsın ama uzun süreli bulursun. Osimhen kalacağım derse alınır o zaman. 5 yıllık forma göğüs sponsorluğuna Osimhen gibi düşünülebilir mesela.

Haluk Yürekli:”Galatasaray,Osimhen’i kiralarken 9 milyon Euro ödeme yaptı. Bu yüzden talip olan diğer takımlar gibi 75 milyon Euro’ya değil 66 milyon Euro’ya işi bitirebilir.”

pazarlıkla 55 e flan ok dedirtir napoliye dursun agabey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt