GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eyvah. Morutan cicaldau dönemine dönüyoruz. Bize karakterli yıldız topçu lazım birkaç tane
Baturina kendini ispat etmiş adam Cicaldau ne alaka yav

Kaya’nın kolpaları yine, Baturina kimseye önerilecek topçu değil zaten isteyeni çok uzun süredir ama çok para istiyorlar.

Osimhen gelmezse buna uygulanacak tarife
73be7a1f-40f2-4a95-b6c7-519f343180b3.gif

Baturina kendini ispat etmiş adam Cicaldau ne alaka yav

Kaya’nın kolpaları yine, Baturina kimseye önerilecek topçu değil zaten isteyeni çok uzun süredir ama çok para istiyorlar.
Sara modeli transfere yoğunlaşılacak dediği için öyle diyorum. Büyük takım baskısı görmemiş adam bizde sudan çıkmış baluğa dönüyor. Bu ligin bayern'i olmak istiyorsak küçük çaplı bayern transfer politikası uygulamamız lazım her daim. Bol keseden parayı saçmadan üst düzeyde oynamış,yıldız ve kaliteli topçulardan oluşmalı omurga daima gs'de

bulması çok zor bunu

bernardoyu falan getirebilecek olsalar tamam diyecem
Zor ama imkansız değil. Örnekler zaten takımda mevcut, 3 şampiyonluğun başrol mimarları ; torreira,sanchez,mertens,icardi,osimhen. Hadi osimhen piyango oldu da diğerleri gibi transferler çok zor değil. Mesela mc tominay, guenduzi, hojbjerg de bu tarz adamlardı

bu sene inter den birini alacakmışız gibi hissediyorum. uzun zamandır oradan kimseyi almadık

Sara modeli transfere yoğunlaşılacak dediği için öyle diyorum. Büyük takım baskısı görmemiş adam bizde sudan çıkmış baluğa dönüyor. Bu ligin bayern'i olmak istiyorsak küçük çaplı bayern transfer politikası uygulamamız lazım her daim. Bol keseden parayı saçmadan üst düzeyde oynamış,yıldız ve kaliteli topçulardan oluşmalı omurga daima gs'de
Sara 25e kadar en fazla Championship başarısı görmüş adam, o da bireysel başarı.

Baturina 4 senedir tepeye oynuyor yaşı 22 daha, Avrupa’da da şans buldu bence farklı profiller. Genç alınacaksa böyle şampiyonluk görmüş Avrupa görmüş almak en doğrusu.

Dediğin profili de anca eylülde alırız ya da kuş taşa değer Sane gibi sözleşmesi bitmiş ama karakterli topçu ikna edilir.

Mevcut yönetim kadrosuyla olacak iş değil.

Kurmak istediğimiz takıma göre yaz transfere 100 milyon euro yetmiyor yav.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sara 25e kadar en fazla Championship başarısı görmüş adam, o da bireysel başarı.

Baturina 4 senedir tepeye oynuyor yaşı 22 daha, Avrupa’da da şans buldu bence farklı profiller. Genç alınacaksa böyle şampiyonluk görmüş Avrupa görmüş almak en doğrusu.

Dediğin profili de anca eylülde alırız ya da kuş taşa değer Sane gibi sözleşmesi bitmiş ama karakterli topçu ikna edilir.

Mevcut yönetim kadrosuyla olacak iş değil.
Tabiki böyle genç yatırım transferleri yapalım ama ana transfer politikası bu olursa ayvayı yeriz. Ana transfer stratejisi her zaman sanchez,torreira gibi adamlar olmalı.

Barış'ın satıldığı durumda kanat rotasyon olarak nasıl bir şey istersiniz? Yunus- Sallai- Eren Dinkçi- Noa Lang nasıl olur?

Tabiki böyle genç yatırım transferleri yapalım ama ana transfer politikası bu olursa ayvayı yeriz. Ana transfer stratejisi her zaman sanchez,torreira gibi adamlar olmalı.
İlkini bile yapamazlar ikinci daha da zor.

O bıyıklının genç potansiyelli bir oyuncuyu da ikna etme ihtimali yok.

Dediğin profil için en mantıklısı DK oynama ihtimali olan ama takımında 11 oyuncusu olmakta sıkıntk yaşayan gruba yönelmek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt