GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlkini bile yapamazlar ikinci daha da zor.

O bıyıklının genç potansiyelli bir oyuncuyu da ikna etme ihtimali yok.

Dediğin profil için en mantıklısı DK oynama ihtimali olan ama takımında 11 oyuncusu olmakta sıkıntk yaşayan gruba yönelmek.
Bu yöneticilerle zaten bi halt olmaz . Gidip cuesta, jelert bulup kazıklatırlar kulübü. Sezon bitince taraftarın bu işe isyan etmesi lazım artık, bunlar bu transfer döneminde de transferden sorumlu olursa sıçarız

Keske planli ve mantikli bir transfer aklimiz olsa.. Bu sene Brest direkt CL gruplara kalip; 4 galibiyet, 1 beraberlik aldi ve knock-out phase'de PSG'ye elendi. Kazandiklari toplam gelir $37.3m. Eger top 16 yaparsan buna $11m daha ekleniyor.

Genel olarak gruplarda 3G 3B veya 4G 1B bizi 15-20 bandinda bir yere koyar. Bu demek oluyor ki, -eger Brest kadar sanssiz degilsek- kendi ayarimizda bir takim ile top 16 mucadelesi veririz. Eger onu da gecebilirsek toplam $50m'a yakin bir gelir elde ederiz. Bu sene takimin fizik yuklemesini daha degisik yapmasi lazim Okan hocanin, cunku gorunen o ki Avrupa'nin kirilma maclarini yine Ocak-Subat aylarinda oynayacagiz.

İlkini bile yapamazlar ikinci daha da zor.

O bıyıklının genç potansiyelli bir oyuncuyu da ikna etme ihtimali yok.

Dediğin profil için en mantıklısı DK oynama ihtimali olan ama takımında 11 oyuncusu olmakta sıkıntk yaşayan gruba yönelmek.
Kavukçu, Hatipoğlunu yedi diyorlar. Sanki şov transferlerine gidilecek gibi geliyor bana. Son hali, yaşı falan bakmadan menajerlerin getirdiği yıldız isimler kimlerse onları alacaklar gibi.

Kavukçu, Hatipoğlunu yedi diyorlar. Sanki şov transferlerine gidilecek gibi geliyor bana. Son hali, yaşı falan bakmadan menajerlerin getirdiği yıldız isimler kimlerse onları alacaklar gibi.
Hatipoğlu yaşına bakarak, show olmayan adamlar aldı da ne oldu. Ordan burdan random topçuları kazık fiyatlara toplayıp geldi, 5 dakika çıkıp top oynamıyorlar bile. Bu takımın büyüklüğü, genetiği, herşeyi yıldız topçu gerektiriyor ama bu yıldızları da özenle seçmek elzemdir. Karakterli,kronik sakat olmayan ve yatışa gelmeyecek türden olmak zorundalar. Başka sebeplerden geri planda kalmış, düşüşe geçmiş yıldızlar gs için en doğru adres

Okan kime ok verirse o alınıyor.

Sara, Jelert, Bats sene başında özellikle istediği oyunculardı. Morata’yı da o istedi.

Menajer getirmesiyle strateji olmaz.

Herseyden önce hoca hangi sistemi oynayacak ona emin olmalı 3lumu 4lumu,sonra saçma sapan oyuncular aliniyor

Güney Amerika'dan oyuncu almak büyük kumar. Alacaksan Avrupa'da kendini kanıtlamış olanlarını alacaksın. Davinson, Torreira gibi. Kimse potansiyelli, genç, para edecek oyuncusunu konuşulduğu gibi 6-7 milyona bırakmaz o liglerde. Bu işte bir iş var. Muhtemelen çöp bir isim.
Yine söylüyorum, Muslera sonrası uzun vadeli plan düşünülüyorsa gidilecek isim Oly'nin kaleci Tzolakis'dir. Herifin 22 maç clean sheet'i var bu sezon. 1.93 boy, milli takım oyuncusu ve yaşı 22. Tutarsa 10 yıl kaleci aramazsın.

Okan kime ok verirse o alınıyor.

Sara, Jelert, Bats sene başında özellikle istediği oyunculardı. Morata’yı da o istedi.

Menajer getirmesiyle strateji olmaz.
Oabilir tabi de 2 transfer dönemine baktığımda bizim transferler menajerler getiriyor, yöneticiler bunlar var diyor Okan hocada aradan seçiyor gibi geliyor bana.

Oabilir tabi de 2 transfer dönemine baktığımda bizim transferler menajerler getiriyor, yöneticiler bunlar var diyor Okan hocada aradan seçiyor gibi geliyor bana.
İşte istememeli sonradan oynatmayacağı adamı.

Bu sene çöpe çok ciddi para attık, gelen 10 adamın 2si tutsa başka bir hikaye yaşıyor olabilirdik.

Baturina daha net 10 gibi. Sara 10 no'ya yabancı kaldı.
Yalnız eger BAY giderse Sassuolo'da oynayan çocuğu almak lazım.
Sane veya Bernardo.
Yedek orta saha
Içimden bir ses + 100 milyon harcayacağız diyor

Bu yönetim transfer yapmamalı boşa giden paralar.Okan burukta transfer yapmamalı.Verin parasını menejere getirsin.

Felix bu yaz kime girecek acaba onu merak ediyorum.

Baya populer olan transferci:

BAY icin 30m ustu teklif geldi ve reddedildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt