GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geliyor yine Galatasaray taraftarının baş belası transfer sezonu. Yeminle fb'den daha çok tiksiniyorum..

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şimdi transfer komitesi başkanı Hatipoğlu'mu olacak?

Bir de geçenlerde sosyal medya da Gardi ile gene ara açıldı deniliyordu.

Eğer böyle bir olaylar varsa naneyi yedik.

De Bruyne: X sana bir şey diyeyim mi?

X: De Bruyne.

Allah'ım sırf bu espriyi bile milyonlarca kez yapabilmek için bile gelmeli De Bryun. :d
images - 2025-02-22T203928.454.webp

Anlamadığım bir durum var

Eğer sponsor 65-70 m euronun tamamını veriyosa dahi bütün taraftarlar osi için kampanya yapın da para verelim diye yırtınıyor burdan da ciddi para kazanabilirdik ama yapmıyolar,dediğin gibiyse bi kısmını sponsor veriyosa kalan kısım için yine kampanya yapman lazım ama yine yapmıyolar

Ya osi kalmayacağını söyledi o yüzden rahatça parayı bulduk diye ayak yapıyolar taraftardan da kalmayacağı için para toplayamıyolar ya da bizim yönetim şu basit şeyi bile akıl edemiyo
taraftardan para dilenecek durumda değiliz bence mevcut durumda. para var galatasaray'da. taraftar da üzerine düşeni yapıyor zaten stada kosarak, ürün alarak. ekstra niye para istesinler ki.

Bugun bu konu GSC Basketbol Nöbeti #1

Rüyamda gelecek sezonu gördüm. KDB bizdeydi. CL’de son 16 turunda Liverpool, çeyrek finalde de Barcelona’yı eliyorduk. Yarı finale kaldığımızdan sonrasını görmedim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
KDB gercekten istemem, 1 sakatlik vs de minimum 2 3 ay yok herif...o kadar parayi buna baglayabilecek haldeysek, osimheni aliriz demektir

PFDK, Fenerbahçe'ye Beşiktaş derbisinde Gedson Fernandes'in gözüne lazer tutulması nedeniyle 1 milyon 680 bin TL para cezası verdi.

az vermiş.

Yerli rotasyonu güçlendirilmeli bence de.

Günay
Kaan
Bardakçı
Metehan (kiralık gitmeli)
Eren
Berkan
Eyüp (kiralık gitmeli)
Gökdeniz (kiralık gitmeli)
Yunus
Barış
Yusuf (1 seneliğine yerli kontenjanı almalı)
Kutucu

Günay, Kaan, Bardakçı, Eren, Yunus, Barış yine en önemli 6 isim olacak ama Bardakçı ile Kaan ana planda olursa sıkıntı çıkabilir artık.

Eren, Yunus, Barış'ı kaybetmeden onların kalitesinde 2-3 takviye şart.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt