- 26 Ocak 2021
- 41.155
- 40.414
- 3.078
Lig de kalınca salma yaptilar yav yoksa iyilerdi.Leş gibi oynatıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lig de kalınca salma yaptilar yav yoksa iyilerdi.Leş gibi oynatıyor
Ne gibi pis izlerUmut eken gs li muhtemelen ve hakem konusunda çok iyi muhabir ,selcuk istifasinds pis izler var kokusu çıkar dedi
Birkaç güne kokusu çıkar diyorlar ,bekleyelim bakalım yoksa istifa edecek bir durumu yoktu selcukunNe gibi pis izler
eylülde ligin 5. haftasında puan kaybetmezler demeye başlar bunlarMumkunse fener bizden önce mac oynamasin bir daha yaw.
Puan farki 15 de olsa fener bizden önce oynayip kazaninca forumdakiler iyice dengeyi kaybediyor.
Sacma sapan yorumlar okuyorum
Avatarıma bakta rahatla biraz knkMumkunse fener bizden önce mac oynamasin bir daha yaw.
Puan farki 15 de olsa fener bizden önce oynayip kazaninca forumdakiler iyice dengeyi kaybediyor.
aslında dogru ama milletin tepkisi bu davarlar hiç haketmeden aleni hakemle kazanınca çok tepki oluyor yoksa normal şekilde maç çevirseler veya alsalar çok tepki olmaz rakibe kızılır en cok ama bugun topa manşet atan çingen bile şaşırdı kırmızı görmemesineMumkunse fener bizden önce mac oynamasin bir daha yaw.
1-3 1-4ts maci skor ver