GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avrupa da basarili olmak ütopik bi hadise gibi duruyo

gerçekçi olup ligi düzmege dewam edelim derim
avrupada harcanan paraya göre en az başarı elde eden lig bizimki. Bu bütçelere yazık dandik ifb ile yarışacağız diye bu kadar para harcanır mı harcanmaz. 75 mioluk forveti ifb yi geçelim diye mi alıyoruz yani. 75 mio basabilen takım avrupa'da kendini ifade etmeye oynar bende büyüğüm bakın der.

Mal bu herif. PL’ye maaştan dolayı gidemez. Napoli’de kalamaz. İtalya’da bir takıma gidemez. Suudi Arabistan’ı belki gidebilir ama bizde kalma ihtimali yokmuş. Gerizekalı yaw. Ulan şu an için hiçbir şey net değil ama bizde kalmıyor ne demek sjsjsj

Ali gene mamalamis bu ödü kopuyor galatasaray'da kalacak diye. Osimhen transferinde de en son bu girmişti haberi. Tüm Dünya'da haber olurken görmezden geliyordu.

Bernardo hayallerine son verilirse iyi olur.

Kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz. Bugün kapıya koysan 30-40a alıcı bulur rahatça.

byd kim derken kimin sıktığına baktım hava durumunu bil tutturamayan herif sıkmış son görüşme 25 nisanda olmuş ve byd masadan kalkmış
İşte bizle anlaşılacak diye SAÇ haberi vermişti; sonra kendi adamları fenerle görüşmelere başladığını açıkladı, sonra bu masadan kalkıldı diye haber girdi ama gizledikleri bir stadyum sponsoru var; onun BYD olduğunu söylüyorlar. Bunlar kendi girişimlerini asla duyurmuyorlar bozulmasın diye.

Bu it en son haberi girendi yine bu transfer dönemi bu ite saplayacagiz

Samiyen telegram:

Victor Osimhen bile her maç sonu röportajlarında “Şampiyonluğa odaklandım kararımı sezon bittiğinde vereceğim.” diyorken bir gazetecinin çıkıp oyuncunun gelecek planlaması hakkında kesinlik belirtmesi kumar oynamaktan başka hiçbir şey değildir. Benim şahsi fikrim Osimhen tüm teklifleri görüp değerlendirdikten sonra kararını verecektir.

Bernardo hayallerine son verilirse iyi olur.

Kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz. Bugün kapıya koysan 30-40a alıcı bulur rahatça.
Barcelona 3 senedir peşinde zaten

Bugün ayrılıyorum dese Barcelona, Real Madrid ve Bayern Münih’ten tut İnter’e kadar en az 6-7 A+ takım kapısında yatar

Hangi kafayla bu tip adamları yazıyorlar anlamak güç. İnsanda biraz utanma duygusu olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt