GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1746907541981.webp

Evet ligin yeni kupasini gene biz aliyoruz. Bana gore süt güğümü gibi gorünse de gercekte nasil merak etmiyor degilim

Fenerde olmayan kupa modeli yok artik - cok komik.

Osimhen giderse yeri dolmaz ama onun stiline en yakın transfer edebilme ihtimalimiz olan bizim lige gelmeye ikna olacak kim var?

Son 3 sezonda da ligdeki 6 derbiden 13 puan aldık muhteşem bir performans cidden. Derbilerde sezon başına 2 puan üzeri ortalama ile oynamak şampiyonlukların anahtarı oldu.

Şampiyonluk kutlamalarında her türlü pislik yapılmalıdır.
Kesinlikle,aylardır bunu söylüyorum, herifler bize herturlu pisliği yapıyor biz enazindan şampiyonluk kutlamasında isim isim tffden aliye hepsine hakkettiği cevapları finish hım seklinde vermeliyiz ama maalesef tarihin en rezil yönetimi var

Ulan utd - tottenham finali bana cok koyuyor ya

Az yensek iki rakibimiz final oynuyor. Son yaptigimiz 3 maci bunlara karsi 2 sini yendik 1 i berabere bitti

(Dipnot: utd tehlikeli bir takim oldugunu kanitladi, en azindan avrupa kupalarinda ingiliz takimlari icinde bence en tehlikeli takim)

Şu marşla birlikte sezonun golleri klibininin dönmesine 1 tane 90 dakika kaldı, vay be. O kadar bitsin şu lanet sezon dedim sene içinde, şimdi de bitmesin istiyorum.

Osimhen giderse yeri dolmaz ama onun stiline en yakın transfer edebilme ihtimalimiz olan bizim lige gelmeye ikna olacak kim var?
kimse yok üstat. Osimheni özledikçe açıp oynadığı maçların tekrarlarını izleriz.

bu kdr baskın, çalışkan ve kalite bi profil yok. Bu profile yakın biri de yok bence.

başka bir şey arayacaz veya icardiyi diriltmeye çalışacaz

yunusa 1 üst model kim olabilir

barış yerine kim olabilir

bu 2 sorunun devamı üçüncü soru

iyi trde yetişmiş yerli kim olabilir

Juve'ye giderse üzülürüm yaw, tamam yine İtalya, üst düzey kulüp vs de Galatasaray'dan gidiyorsan da Barça vs yapsa

arkadaşım şampiyonluk kutlaması için forma artı bilet ücreti olarak 17500 tl vermiş o gün stad dolu olursa muthiş bir para kazanabiliriz

osimen le kisisel olarak anlasmaya yakin juve diyor

napoli juve ye satmaga yanasmiyo diyo ek olarak hbrde

Yav zaten 75 mio italya da geçerli değil. Osim le anlaşırsan zaten daha üstünü neden vereceksin mesele bonservis değil ki zaten max 75 e iş bitiyor. İtalya dan bi takıma en az 100 isterler zaten. Kimse alamaz açıkçası o bonservis maaşı düşünürsek. Yani üstünü vermelik bişey yok konu o değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt