GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sözleşmesinin son senesine giriyor burada Nice ile takas + para da konuşulabilir çünkü Nice'ın stoper ve 3'lünün sağına adam alacağını düşünüyorum bu noktada Frankowski(Jelert) veya Nelsson kullanılabilir takasta + bir miktar paraya alabiliriz belki.

Bajo Sanchezi andırıyor bjk cüzi miktara Sanchez bulmaya çalışmış

Sözleşmesinin son senesine giriyor burada Nice ile takas + para da konuşulabilir çünkü Nice'ın stoper ve 3'lünün sağına adam alacağını düşünüyorum bu noktada Frankowski(Jelert) veya Nelsson kullanılabilir takasta + bir miktar paraya alabiliriz belki.
Ne oldugu belli olmayan bir kaleci
25 yasina gelmis saga sola kiralanmis
Boyuda 2 metre cok asiri uzun
Boyle uzun kaleciler atik çevik olmuyor
Muslera nasil yatip kalkip iki uc pozisyonu cikariyor 2 metre kaleci bunu yapamaz riske gerek yok 1.90 seri cevik bir kaleci idealdir

Zaten kombinelerin çoğu yenilemede bitiyor o yüzden 0'dan alabilecek zaten 300-400 kişi falan vardır herhalde.
O yuzden yenileme dahil manual sekilde stadda yapilmali kesinlikle, site cokmesi etmesi bilmemne es gecilmeli. Adam basi 1 kombine icin islem falan olmali hep. Biraz izdirao ama hakkaniyetli olan o olacaktir

O yuzden yenileme dahil manual sekilde stadda yapilmali kesinlikle, site cokmesi etmesi bilmemne es gecilmeli. Adam basi 1 kombine icin islem falan olmali hep. Biraz izdirao ama hakkaniyetli olan o olacaktir
Yenileme neden manuel olsun onu anlamadım orada sonuçta daha önceki kombinesini yeniliyor o zaman içinde başkası ondan önce girip alma şansı olmuyor sonuçta.

Hayır. Genel olarak taraftar her transfer döneminde kafaca yepyeni takımlar kurma kafalarına giriyor. Kadro oturmuşken ana 11'e 1-2 net isim ekleyerek devam etmeliyiz yola. Rotasyon genişletilebilir o ayrı.
Millet gönlündekilerini yazıyor sadece. Açıkçası bende herne kadar Osimhen’in kalmayacağını düşünsem de bir taraftan da kalabilir mi diye düşünüyorum. Yok eğer kalmayacaksa yerine o ayarda da olmasa adam lazım. Hojlund harika olur ama peşinde bir sürü Avrupa takımı var. Kolo Muani’de olur. Muslera gidiyor,Barış’ın kalması bana göre mucize. Sara kalabilir. Yani saydığında 6’ya yakın oyuncu sirkülasyonu olur.

Zaha yi nereye ne yapariz bilemedim
Nelsson piyasa yapamadi ,en kotu istekli olursa stoper rotadyonunda olabilir
Zaniolo, takimi sevse oynar derdim
Ross gene kiralanir heralde
Kohn- jakobs olmasakalsin derdim.werdere gider

+5 yabanci burasi

Sanchez
Cuesta
Frankowski
Jelert
Jakobs
Lemina
Torreira
Sara
Sallai
Morata
Icardi

11 yabancida burasi: transfer oncesinde 16 yabanci oluyor kontratli olan(unuttugum biri yoksa, var gibi geliyor sanki)

Osi belirsiz
Muslera mertens gidiyor

Kaleci / orta saha/ kanat +1 cok yonlu desen 4
Osimhen kasacaksan 5 yabanci transfer kafasida burda var.

Denkem ve isler cok zor. Gecen yaz gibi zamani cope atip poz veren isler yapilirsa bir cuval inciri cop ederiz.

Ama dogru planlama ve is ile nihayet maliyet riski olmasina ragmen ustune koyup ilerleyecegimiz kadro cikabilir ortaya.

Yaklaşık 1 aydır hastanede enfeksiyonu temizlenmeye çalışılan Mert Hakan Yandaş’ın ayağının kesilme tehlikesiyle karşı karşıya olduğu iddia ediliyor. (Odatv)

Golcü?
Transfer-transfer-yunus
Lemina/sara-torreira
Eren-transfer-sanchez-(sallai/fran)?
Transfer
Yeni sezondaki transfer hedefleri buralar olur

Açıklama

Bugün Oda TV kanalının oyuncumuz Mert Hakan Yandaş’ın sağlık durumu ile ilgili yaptığı haber bütünüyle yalandır.

Daha önce açıkladığımız gibi başarılı bir operasyon geçiren oyuncumuz taburcu olmaya hazırlanmaktadır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Açıklama

Bugün Oda TV kanalının oyuncumuz Mert Hakan Yandaş’ın sağlık durumu ile ilgili yaptığı haber bütünüyle yalandır.

Daha önce açıkladığımız gibi başarılı bir operasyon geçiren oyuncumuz taburcu olmaya hazırlanmaktadır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Fenerbahçe Spor Kulübü
Kusmuk gibi camia

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt