- 9 Temmuz 2011
- 34.692
- 30.952
- 2.533
Lanet olası son bi iş Dursun başkan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anguissa'yı çok izlemediğim için bir şey demiyeyim ama Xhaka'da fena olmaz takımı dinlendirme için sete dönmemiz gereken anlarda böyle oyuncularda gerekliAnguissa mı Xhaka mı
Farkli profil olduklarini biliyorum. Hangisi uyar bumutum

Hoca xhakayi cok istiyormus.Anguissa'yı çok izlemediğim için bir şey demiyeyim ama Xhaka'da fena olmaz.![]()
Beşiktaş maçından sonra hocanın fikri net değişti diye düşünüyorum son maçlarda da istikrarlı bir oyun olunca hem pres hem sete yerleşmede doğruları yapıyoruz bu yolda devam edecekse kimi istiyorsa alsın.Hoca xhakayi cok istiyormus.
Fb'ye yazıyorlar bunu galibaAnguissa
Maç günü alacaz.Biz lig kupasini basaksehir maci sonunda mi alacagiz? Kutlama gunu stadda mi?
O IBRAHIM HACIOSMAN GELECEK
Kim kesilecek de xhaka oynayacak çok saçma
Çok statik olur skor bakımından. seri lemina nzonzi orta sahasından farkları olmaz.iyi oyuncu ama ortasahaya yaşlı oyuncu alınmaz zaten, muhtemelen gelirse xhaka lemina torreira oynar ama
45 50 milyon nakit verdikten sonra niye düşmesin takımın en önemli oyuncusuLookman bize düşmez dimi
Deli topcu yaw. Ama cakayı isterimFb'ye yazıyorlar bunu galiba