GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hic bir turk klubu bir oyuncuya 75 milyon bonservis vermemeli verilmemeli
Hele hele bu adam aralikta 27 yasindan gun alacaksa
30 milyon maksimum olmali bu parada maksimum 22 23 yaslarinda kendini ispatlamis adam varsa verilmeli

Bu rakamlar sacmalik kim verecek araplar haric 75 osimhene gorelim
Millet enayimi seneye bosa cikacak adama 75 milyon versin araplar harici kimse vermez
Tamam rtş kalmayacak zaten ne zorladın kaç gündür yav

22 23 yaşında kendini ispatlayan topçu da ligimize gelmek için can atıyor zaten buluruz 2 tane 30'ar milyondan istediğin gibi yaparız

Osimhen diyor ki "Okan Buruk beni ikna etti"

Bunun aksini söyleyen yalan söylemekten işlem yapılmalı bence.

Dostum çok samimiyetsiz tiplersiniz,ne yapsa kimse yaranamaz size,burda çok fazla kaale alındığını zannetmiyorum,ama ben yine yazatım.Avrupa'da da sonuçlar alacaktır inşallah bakacağız ilerde,3 sene üst üste şampiyon olan hocağı sizin gibi şımarık tiplere yedirmez bu taraftar,size iki Avrupa maçı kazanıp,ligde 13.yapanlar lazım demekki ne diyeyim
Hâla dediğime verecek 1 cevabın yok :D Hep 1 laf atma üzerinden ilerleniyo bu konuşmalar. Karşı fikirlere saygılı olacaksın.Kimse senle aynı fikirde olmak zorunda değil.Engelle geç yazdıklarımı okumazsın..

Osimhen Okan Hoca varken neden kalmasın yaw? Okan Hoca Avrupa maçlarını neden önemsemesin? Avrupa'da kötü bir taktik anlayışla oynuyor falan desen anlarım da. Osimhen'e nasıl geldin dediklerinde bile Okan Hoca ile görüntülü görüşmek yaptıktan sonra iyice ikna oldum diyordu bu adam.
O zaman farklıydı geldi Avrupa'da mücadele etmeyen 1 Takım gördü fikri değişmiştir..

CL liginde basari cok zor bir is
Her sene avrupada olup buralarda oynayip ilerlemek lazim
Butce farklari inanilmaz
Avrupa basarisini Avrupa liginde denemek lazim

tzon lu Mendy,GS beni istior demeci vermis lekipe

Gecen yaz istediler beni demis. Yani sezon basinda.

Zaten o zamanlarda konusmustuk burada

Su O.B. yuzunden Osimhen kalmaz zirvalamasyonunu kapatalim bence, cunku alti bos.

Osimhen giderse OB yuzunden gitmez zaten onu her defasinda ne kadar takdir ettigini soyluyor, giderse baska hedefleri var diyedir ya da bizim ekonomik gucumuz yetmezse bu bir sebep olabilir.

Su O.B. yuzunden Osimhen kalmaz zirvalamasyonunu kapatalim bence, cunku alti bos.

Osimhen giderse OB yuzunden gitmez zaten onu her defasinda ne kadar takdir ettigini soyluyor, giderse baska hedefleri var diyedir ya da bizim ekonomik gucumuz yetmezse bu bir sebep olabilir.

Kupa maçına skor alayım.

Orasını bilemem ama Osimhen gibi 1 oyuncu Avrupa'da mücadele etmeyen Takım'dan memnun mudur?
Usta sana Osimhen'in dediğini söylüyoruz, orasını bilmem diyorsun. Sonra da memnun mudur diye soruyorsun, adam yine röportajda paso takımı, taraftarı ve hocayı övüyor. Adamın ağzından çıkanlar takımdan memnun olduğunu gösteriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt