GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gs'ın çifte kupayı aldığı haftada bile "ne olursa olsun" hala daha buraya gelip 'ısımhın gıssrıyı sınpıyın yıptı, ıkın hıcı bıkbıkbıkbık' diye ötüyorsan, sen GS'li falan değilsin arkadaşım.

Sen "ben demiştim" demek için Gs'ın başarısız olacağı günü iple çeken, aslında fikirlerinin ve buraya yazdıklarının (bu hepimiz için geçerli) Gs için sinek ısırığı kadar bile etki etmediğini anlamayacak kadar kör, narsist, söylediklerinin gerçek hayatta tezahürünün olmadığını görünce de, bu narsistlik yüzünden takımının çifte kupa haftasında bile mutlu olamayan birisin sadece.

Devasa bir buz kalıbı öneriyorum sana.

Gs'ın çifte kupayı aldığı haftada bile "ne olursa olsun" hala daha buraya gelip 'ısımhın gıssrıyı sınpıyın yıptı, ıkın hıcı bıkbıkbıkbık' diye ötüyorsan, sen GS'li falan değilsin arkadaşım.

Sen "ben demiştim" demek için Gs'ın başarısız olacağı günü iple çeken, aslında fikirlerinin ve buraya yazdıklarının (bu hepimiz için geçerli) Gs için sinek ısırığı kadar bile etki etmediğini anlamayacak kadar kör, narsist, söylediklerinin gerçek hayatta tezahürünün olmadığını görünce de, bu narsistlik yüzünden, takımının çifte kupa haftasında bile mutlu olamayan birisin sadece.

Daha sert! daha!

Bu arada sanki buraya yazmış gibi oldum da, buradaki arkadaşlar üzerine alınmasın lütfen.

Sosyal medyada bir iki tane saçmalık okudum da, Gs'ın başarılarını sadece İcardi ve Osimhen'e atfeden.

Böyle bir şey olabilir mi ya? (Ozan Tufan style)

Osimheni biz şampiyonluk için istemiyoruz.Morata ve İcardi de şampiyon yapacak oyuncular biz Osimheni Avrupa da başarı lige ambargo koymak için istiyoruz en önemlisi rakiplerin defansını bozuyor.

Sen "ben demiştim" demek için Gs'ın başarısız olacağı günü iple çeken, aslında fikirlerinin ve buraya yazdıklarının (bu hepimiz için geçerli) Gs için sinek ısırığı kadar bile etki etmediğini anlamayacak kadar kör, narsist, söylediklerinin gerçek hayatta tezahürünün olmadığını görünce de, bu narsistlik yüzünden takımının çifte kupa haftasında bile mutlu olamayan birisin sadece.

Okan buruk şampiyon yapıyor hem de 3 sene üst üste. Etrafımdaki fenerliler bile anladı keşke avrupaya gitse kurtulsak diyorlar. Galatasaraylılar bir kısmı şımarık bir kısmı etkileşim bağımlısı olduğu için anlamıyor.

Şampiyon Hoca Okan Buruk

Okan hocamın karşılaştığı rakipten oyuncu beğenme fetişi devam ediyorsa Bagatov'u isteriz bu sene Ts'den

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocanın xhaka isteğini dün anladım biraz

lemina top bizdeyken baya sıkıntı oyun kurulumunda

xhaka bu sorunu çözer hatta defansif yer tutma olarak lemina gibi olur amaaaaaa

leminanin oyuncu kovalama, geniş alan savunması ve ikili mucadele basarisi onda yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt