- 16 Haziran 2010
- 203.332
- 155.250
- 6.838
ney?Turkiye kupasi mi knk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ney?Turkiye kupasi mi knk
Kayseri maci skor alalim
Zaniolo sever misinKonusulan rakam 25 milyon euro suan o rakama ikna olurlar suan.
Yusuf'tan bir cacik olmaz olsaydi 3 sezondur belli olurdu, direkt postalamak lazim. Bizde iki tane saglam ofansif kanat var, oraya ucuncu oyuncu dahil olmali ki seneye basimiz agrimasin. Tabi daha ucuza daha iyisini bulursak niye olmasin ama 25 yasinda olan kaliteli oyuncuya da bu paralar verilir. Daha bir kac ay once ayni parayi Mikautadze icin konustuk.
Ucuza birini alalim diyoruz getirdikleri herifler ortada, uzun vadede daha pahaliya patliyor.
Kadroda yeri yok onun, malum kontenjan sorunumuz da olacak.Zaniolo sever misin
Sanchez
Jakobs
Lemina
Torreira
Sara
Sallai
Morata
İcardi
Şuan 8 saydım ki Frankowski kalabilir o durumda 9 bile olabilir.
Kaleci
Bek
Stoper
Osimhen veya başka forvet
Kanat transferi
Orta saha rotasyonu
Bu transferlerden iki tanesi genç oyuncu olması gerekiyor. Genç oyuncuların birini orta saha için kullanırdım diğeri de ya bek olur ya da duruma göre forvet ya da kanat oyuncusu.
Danimarkadan bi kanat oyuncusu da kitlerler bize olm.Valla kanat alma taraftari degilim acikcasi hele o fiyatlara
Mertensin yerini dolduracak adam lazim oncelikle, bir de kaleci, sag bek.
Osuruyor olabilirDanimarkadan bi kanat oyuncusu da kitlerler bize olm.
Begendigim kanat oyunculari var ama jelertten sonra susuyorum artik
Evet 2 yıldır arıyoruz bulamadık. Adayım Malik TilmannTakımdan bazı eksiklikler var falan filan ama bizde net şekilde 10 numara eksikliği var. Önce orayı halletmek lazım.
Evet, ya bilinen takımlardan birini alacağız ya da scouta güvenip potansiyelli birini alacağız.Evet 2 yıldır arıyoruz bulamadık. Adayım Malik Tilmann
Jelertte kupalara alışkındı ama nedense bize gelince bir anda çekiverdi maalesef.Ustelik alacagimiz oyuncularda kupalara oynamaya aliskin olmalari iyi olur, en azindan bir kismi icin, adapte sorunu daha kolay atlatilir ve baski altinda ayakta kalmayi bilir bu tarz tecrube olduktan sonra.