GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla kanat alma taraftari degilim acikcasi hele o fiyatlara

Mertensin yerini dolduracak adam lazim oncelikle, bir de kaleci, sag bek.

Konusulan rakam 25 milyon euro suan o rakama ikna olurlar suan.

Yusuf'tan bir cacik olmaz olsaydi 3 sezondur belli olurdu, direkt postalamak lazim. Bizde iki tane saglam ofansif kanat var, oraya ucuncu oyuncu dahil olmali ki seneye basimiz agrimasin. Tabi daha ucuza daha iyisini bulursak niye olmasin ama 25 yasinda olan kaliteli oyuncuya da bu paralar verilir. Daha bir kac ay once ayni parayi Mikautadze icin konustuk.

Ucuza birini alalim diyoruz getirdikleri herifler ortada, uzun vadede daha pahaliya patliyor.
Zaniolo sever misin

Zaniolo sever misin
Kadroda yeri yok onun, malum kontenjan sorunumuz da olacak.

⬇️
Sanchez
Jakobs
Lemina
Torreira
Sara
Sallai
Morata
İcardi

Şuan 8 saydım ki Frankowski kalabilir o durumda 9 bile olabilir.

Kaleci
Bek
Stoper
Osimhen veya başka forvet
Kanat transferi
Orta saha rotasyonu

Bu transferlerden iki tanesi genç oyuncu olması gerekiyor. Genç oyuncuların birini orta saha için kullanırdım diğeri de ya bek olur ya da duruma göre forvet ya da kanat oyuncusu.

@Can Erden
Burdan nası bilet kaparız vpn fln açın diyenler olmuş

VPN açmak neye yarayacak tam anlamadım ki - kapalı site değil sonuçta (daha hızlı olur mu emin olamadım - bilmiyorum daha doğrusu)

ben genelde hem bilgisayardan/laptoptan hem mobilden uğraşıyorum bilet istediğimde.

webde yavaşlama beyaz ekran oluyor ama tam bilmesemde mobil sayfalarda daha farklı sistem olduğu için çok daha hızlı işliyor bazen.
(örnek online market alışerişinde webden sepeti yapıyorum ödeme kısmında baya ağırlaşıyor ama mobilden 5 saniye bile sürmüyor) gibi.

bilet arayanların şansı bol olsun valla kolay olmayacak - genede maç günü sabahıda 8:45-9:00 dan itibaren tekrar bakmakta fayda var.

Muslera ve Mertens'in gitmesi 2 futbolcu gitmesinden cok daha Kritik. Onlarin yerine karakter almaliyiz bence. Bu sene Avrupa da basari da gerekiyor ve bunun icin de alinmasi kesin pozisyonlar;
1. Kaleci
2. Stoper (Nelsson eger kafa olarak check out yaptiysa)
3. Sag Bek (Frankowskiden cik, Jelert kiralik)
4. Oyun kurucu kabileyetleri olan Kanat (Yunus gibi ve uzeri)
5. 10 Numara( mertens yerine, Sara orayi yapamiyor onun ikamesi ve Sara orta saha rotasyonu Lemina-Tor ve Sara)
6. Striker (Osimhen yerine)

Bunlar olmazsa seneye her kulvarda havlu atariz biz. O kaosu yonetemeyiz. Osimhne gibi biri bizi sirtlayamaz devamli.

Bu 6 oyuncu demek min bonservis belkide de 100M eur tutacak + maas yukleri ile.

Bu sene eger transferlerde basarili olursak onumuz acik, olmazsa gene ayni hikaye olacak, dön basa.....

Takımdan bazı eksiklikler var falan filan ama bizde net şekilde 10 numara eksikliği var. Önce orayı halletmek lazım.

Gelecek sene hem Barış'a hem Yunus'a ihtiyacımız var. Ayrıca rotasyonda en az bir kanada daha ihtiyacımız var.

Elimizdeki yerli kanat oyuncularını verip yerlerini yabancı oyuncuyla doldurmaya çalışırken Barış için aldığın bonservisinin 2 katını harcayıp çeyreği kadar verim almadan zarar etmemiz çok daha olası

Ayrıca artık kaliteli yerli oyuncuların hem Türkiye ligi için önemini hem de Avrupa'da kontenjan ve kadro derinliği açısından ne kadar değerli olduklarını anlamak lazım

Ustelik alacagimiz oyuncularda kupalara oynamaya aliskin olmalari iyi olur, en azindan bir kismi icin, adapte sorunu daha kolay atlatilir ve baski altinda ayakta kalmayi bilir bu tarz tecrube olduktan sonra.
Jelertte kupalara alışkındı ama nedense bize gelince bir anda çekiverdi maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt