GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelecek sene hem Barış'a hem Yunus'a ihtiyacımız var. Ayrıca rotasyonda en az bir kanada daha ihtiyacımız var.

Elimizdeki yerli kanat oyuncularını verip yerlerini yabancı oyuncuyla doldurmaya çalışırken Barış için aldığın bonservisinin 2 katını harcayıp çeyreği kadar verim almadan zarar etmemiz çok daha olası

Ayrıca artık kaliteli yerli oyuncuların hem Türkiye ligi için önemini hem de Avrupa'da kontenjan ve kadro derinliği açısından ne kadar değerli olduklarını anlamak lazım
Katılıyorum ama kaliteli yerli oyuncu sayısı bir elin parmaklarını geçer mi?
Gökhan Sazdağı yedek olarak evet
Diğerleri??? 10 numara , kanat kim var alınabilecek birde şimdi bizimle adı çıktımı 10 milyondan kapı açma hikayesi başlar. Göztepenin golcüsüne 15 milyondan başlamışlar. Yokmu arttıran?

Osi bizle imzala; 2 sene sonra seni Juve’ye biz yollarız istiyorsan :ubulut:

eren jakobs

sacha-sallai

iyi bek rotasyonu ama 3ünün yabancı olması sıkıntı

jakobs sürekli oynamayacağı için sakatlık problemi de olmaz heralde

eren jakobs

sacha-sallai

iyi bek rotasyonu ama 3ünün yabancı olması sıkıntı

jakobs sürekli oynamayacağı için sakatlık problemi de olmaz heralde

bunu ozan kabak filan alarak stoper rotasyonundan kompanse etmeliyiz

kaan ve son raddede barış da o rotasyonun parçası olursa tadından yenmez

VPN açmak neye yarayacak tam anlamadım ki - kapalı site değil sonuçta (daha hızlı olur mu emin olamadım - bilmiyorum daha doğrusu)

ben genelde hem bilgisayardan/laptoptan hem mobilden uğraşıyorum bilet istediğimde.

webde yavaşlama beyaz ekran oluyor ama tam bilmesemde mobil sayfalarda daha farklı sistem olduğu için çok daha hızlı işliyor bazen.
(örnek online market alışerişinde webden sepeti yapıyorum ödeme kısmında baya ağırlaşıyor ama mobilden 5 saniye bile sürmüyor) gibi.

bilet arayanların şansı bol olsun valla kolay olmayacak - genede maç günü sabahıda 8:45-9:00 dan itibaren tekrar bakmakta fayda var.
Bende az önce GS para hesabı açtım

bu maç için nasıl bilet alabilirim arkadaşlar

yardımcı olursanız sevinirim

aa kaanı unutmuştum supersub

çok uzun süredir bazı şeyler yazıyorum bu rol oyunculuğu konusunda

sabriyi hep örnek veririm

galatasarayın en iyi alternatif oyuncularından biriydi ama ne zamanki as gibi davranıldı taraftarın nefreti oluştu

kaan berkan filan da öyle

her zaman en kötü 17. veya 18. oyuncu olarak dahi kalmaları lazım

bir de taraftarın az sakin olması lazım

2 ay önce sara uçuyor sallai topçu değildi şimdi tersi oldu

rolleri, fizik ve sakatlık çok dikkate alınmadan eldeki değerleri çöp etmemek lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt