Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
kaleci gibi kaleciKim ki bu eleman 10 sene kaleci aratmayacak kadar iyimi yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kaleci gibi kaleciKim ki bu eleman 10 sene kaleci aratmayacak kadar iyimi yav
İmmobile ve Osinin boylarinin ayni olmasi seni de sasirtmiyor mu olm.20 den de fazla %50 vergi var diye biliyorum pl de osimhen net 12 milyon istiyor cebine girecek yani 5 sene sözleşme de aşagı yukari 20- 25 milyondan 90-100milyon

Haaland 1.9 falan osimhen ile yan yana dursa ayni gibi durur kralin boyunu olcemisler yetmemis galibaİmmobile ve Osinin boylarinin ayni olmasi seni de sasirtmiyor mu olm.
İmo mertens gibi gorunuyo yaw![]()

Skills videosunu sallasına buraya merak ettim bu ovgulerin ustunekaleci gibi kaleci
Ulan almaya çalıştım birinin sepetinde diyordu6.500e bilet attım sepete mal gibi almadım çakardım birine 3 katına
ulan haber versene 6250ye alırdım6.500e bilet attım sepete mal gibi almadım çakardım birine 3 katına
6500 x3 ile 19500'e satma hayali vardi caferin rtaş sen aldigindan dusuk fiyat vermissin yavulan haber versene 6250ye alırdım
denedim alamadim

EvetMarcin Bulka'yı alıyormuşuz dogru mu?
Lunin mi Bulka mı
Gardi bizim bi iş var da şu işide bi halletsene
Bulka'nin cok sayida macini izlemedim o yuzden dogru kiyas yapamiyorum. Onu begenenler de var begenmeyenler de. Sanirim topu iyi oyuna sokuyormus ve 2 metre de boyu var herifin. Surekli 1. kaleci olarak oynamasi da avantaj.Lunin mi Bulka mı
alabiliyorsun, diğer kişinin tc kimlik numarasına tanımlatıyorsun.konudan bağımsız bir sorum renkdaşlar?
1 passolig ile 2 bilet alıp, diğer bileti farklı bir passolige transfer edebiliyor muyum?? yoksa her kartın sadece 1 bilet alım hakkı mı var?