Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.343
- 101.547
- 5.238
Muslera sız napacaz la biz? Sanki hiç yaşlanmayacak gibiydi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sorun oyuncudan kaynaklı b c d planı değil sistem hatası
Tiki taka oynayacaksın busketsi istersin alınamazsa rodriyi alın falan dersin b c d planı budur gidip buskets olmazsa makalele o olmazsa lampard istemezsin
Frankowski alınmak istendiğinde burdan bas bas bağırdık bakın bi hışım 3lüye dönüyoz yarın vazgeçer tekrar 4lüye döneriz bu adam o vakit 4lü de tam bir şekilde ya bek ya da kanat oynayabiliyor mu? Oynayamıyosa alınmaması gerekirdi diye
Şimdi 4lü de 2 yere de koyamıyosun adamı
Kötü oyuncu alınmasını bir yere kadar anlayabilirim ama bu planlama hatalarını anlayamıyorum esas problemimiz orada
şuna ekleme yapmak istiyorumokan hocanın savunulamayacak yanları: transfer başarı oranı + avrupa performansı
okan hocanın savunulacak yanları: ligin anasını bellemesi, derbi performansı(bjk?)+ yıldız yönetimi+ oyuncuları yukarı çıkarabilmesi, taktiksel esneklik
şuna ekleme yapmak istiyorum
hocam bizim gibi hep azgın
hocam bizden biri!erkek dediğin kadına düşkün olur kardeşim
12'ye almışlar zaten. 30-35'den aşağıya bırakacaklarını hiç zannetmiyorum.Sarayı nasıl aldıysak parayı basıp alabiliriz. Biz yerine kim alacak![]()
Eboue daha iyi olmaz mitaffarelbilmem katılır mısın :d
boey sanchez popescu ünsal
melo okan
ribery hagi arda
osimhen
İmza kaşe mühürerkek dediğin kadına düşkün olur kardeşim
Eboue daha iyi olmaz mi
Erinç'in özellikle transfer haberleri tutması iyi zira bu düşünce çok yanlış bir düşünce Günay çok iyi bir yedek kaleci bu kadar.
Onu anlattım işte bir önceki posttaTransfer konusunda kimseyi savunmak niyetinde degilim ama okan yonetime gore cok daha masum.. Bisakka- Doue diye yola cikip jelerte kaldik devre arasi Skriniar geldi gelecek derken Cuestayi aldik.. Acayip beceriksiz bir yonetim kadromuz var sene basi karambole osimheni almasak bu sezon fener sampiyonlugu gorecektik..
Okan hocaya su noktada kiziyorum dunyada 3-5 oyuncu kalmis gibi davraniyor bir sekilde agirligini koymasi lazim skriniar olmayip cuestanin olmasi izah edilebilecek bir durum degil ...
İlk yil pek bir agirligi yoktu 2. Yil erden baskanin gitmediyle kaos oldu ama artik 3.sampiyonluk geldi ..
Butce derse butce basari derse basari destek isterse destek tum imkanlara sahip artik... Otursun dusunsun tasinsin planini dogru yapsin bu yaz istedigini alamazsa yonetimden bir daha hic alamaz ..
Yav YusufUğurcan için 15m kabul ederler mi
Ben tsdeki futbolcuların şehrin futbol iklimi yüzünden potansiyellerinin altında oynadığını düşünüyorum artık
Morata giriyor hicte zaaf gostermiyorsara çıkıp mertens muadili girince oyunun savunma yönü torreira lemina ayni rahatlıkta olacak mı kimse bunu düşünmüyor
takım iyi defansif zaafiyetler azaldı ama sara skor yapmıyor
peki değişince hucumcu gelince lemina ve torreira yine zaafiyet gosterirse