GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen simitçi transferle igili hiçbir şey konuşmayacağız diyip rashfordla felix isimlerini söylemiş belli ki ser verip sır vermeyen bir adam

Sane osi rashford

Leziz duruyor
Leziz den ziyade tamamen atletik tamamen fizikli tamamen suratli acaip bir ileri uclu olur
CL seviyesinde ama bu uc oyuncunun maasi maas butcemizin %60 %70 filandir nasil kurulur nasil yapilir kafaya oturmuyor daha icardi var onu nereye sokacagiz

65 milyon veriyormuş chelsea leaoya
Kime vermiyorlar ki

Sanchoyla madueke düşse de olur çok iyi kanatlar var piyasada

2 bekin,2 orta sahanın ve forvetin kim olacağını bilsem ona göre kanat düşünücem de bilemiyoruz mlsf umarım teknik heyet bunu göz ardı etmez birbirinden kopuk bir takım kurmaz

Göztepe, Romulo için taban fiyatı 15 M€ olarak belirledi. Beşiktaş, bu rakamı ödemek istemiyor.

Tamamda mantiksiz manasız adamlarla ugrasmanin alemi yok 100 milyon bonservisi var klubu satmak ister
Hadi kiraladi diyelim kimler kimler siraya girer bu tip oyunculari agustosta kovalamak lazim halen bir yere gitmemis biri varsa yapisacaksin ozaman hersey olabilir

Yok yaw latife ediyorum ne rodrygosu

12'ye almışlar zaten. 30-35'den aşağıya bırakacaklarını hiç zannetmiyorum.
10 numaraya Atletico'dan Correa alınabilir. Bizim takıma cuk oturur. Yılda 10 gol 10 asisti garanti herifin. 9-10'a biter. Hem sağ kanatı da yedekler.
Hobbit kriterine de uyuyor. 1.71 boyu var. 🤣
Genç olacaksa da Zagreb'deki Hırvat çocuk olabilir. O iyi duruyor bayağı. 15 civarına biter muhtemelen.
Hırvat çocuğa güvenmiyor, kimse almıyor ligi sıkıntılı. Diğeri meksikaya gidiyor. Bu yazdığıma 25+5 verilir, baya üst düzey oynuyor

Ozzyi bir haftadır blokladim hala alıntı yapıyor. Ne zaman farkedecek acaba

Kimler geliyor yenikapıya

0cf72fa2-a9f2-41f4-b4f0-f0a7b5dfc9d9.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt