GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
frankowski'yi hic izlemedigin belli.
takimda kalacak ve gelecek sezonun en iyilerinden olacak.
Fransa orta sira takimlarini izlemiyorum o yuzden bizdeki performansina bakiyorum
Angelinoya cok sovmustum adam en azindan ozguvenliydi
Bak iddia ediyorum super ligten talibi cikmaz bu oyuncunun bedava kiralayayim de kimse almaz bizim lige gore degil
Fransada piyasasi varken hemen gondermek lazim piyasasi dusmeden

kayseri maçından itibaren üst üste 4. şamp rekorunu egale etmek için konsantre olmalıyız

Fransa orta sira takimlarini izlemiyorum o yuzden bizdeki performansina bakiyorum
Angelinoya cok sovmustum adam en azindan ozguvenliydi
Bak iddia ediyorum super ligten talibi cikmaz bu oyuncunun bedava kiralayayim de kimse almaz bizim lige gore degil
Fransada piyasasi varken hemen gondermek lazim piyasasi dusmeden
frankowski gibi topcu hemen uyum saglayamadi diye gonderilmez. en az bir sezon daha kredisi var.

frankowski gibi topcu hemen uyum saglayamadi diye gonderilmez. en az bir sezon daha kredisi var.
Burasi deneme tahtasi degil ayrica oyuncu 29 yasinda mesela jelert desen
Hak veririm yasi makul gelisebilir pire gibi bir potansiyel var
29 yasindaki adam ne olacakta ozguveni gelecek bak cuesta desen onada laf etmem adam bir macta çarmıha gerildi
Kasimpasa macinda puan kaybi gelince
Ama frankowski hic bir kredisi yok Sallaiden kotu bek oynuyorsan
Yallah Fransa orta sira takimina

Burasi deneme tahtasi degil ayrica oyuncu 29 yasinda mesela jelert desen
Hak veririm yasi makul gelisebilir pire gibi bir potansiyel var
29 yasindaki adam ne olacakta ozguveni gelecek bak cuesta desen onada laf etmem adam bir macta çarmıha gerildi
Kasimpasa macinda puan kaybi gelince
Ama frankowski hic bir kredisi yok Sallaiden kotu bek oynuyorsan
Yallah Fransa orta sira takimina
ne denemesi ne tahtasi? frankowski kendini kanitlamis adam. hem ligue 1'de, hem cl'de, hem polonya milli takimindaki performansi belli. ayrica fazla ozguven de iyi degildir. kendi cehaletine bakmadan boyle sacma sapan yorumlar yazdirir.

mevzu o degil. mevzu yeni transfer oldugu takimda kotu performansla baslayan adami cop ilan etmeniz. 2 mac oncesine kadar morata da coptu simdi kalsin deniliyor.
Bence morata hala kalmasın, franky kendini hiçbir maç gösteremedi keşke opsiyon zorunlu olmasa almasak

mevzu o degil. mevzu yeni transfer oldugu takimda kotu performansla baslayan adami cop ilan etmeniz. 2 mac oncesine kadar morata da coptu simdi kalsin deniliyor.
O adamların geçmişi belli yav. Frankowski 3-5-2 bin heki zaten bende öyle oynayacağız diye gelsin demistim artık öyle oynamayacaz sanırım. O yüzden yapacak birşey yok

Yönetim de hoca da biliyor ki seneye bu taraftarı lig şampiyonluğu kesmez.

Avrupa'da başarısızlık ne yönetim bırakır ne de hocayı.

Bu yüzden yönetim ve hocanın bir karar alması lazım. Avrupa mı lig mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt