GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O adamların geçmişi belli yav. Frankowski 3-5-2 bin heki zaten bende öyle oynayacağız diye gelsin demistim artık öyle oynamayacaz sanırım. O yüzden yapacak birşey yok
Oyuncu yeni görevlere de zamanla alışabilir. Hemen çöp ilan etmek doğru değil sanki kazanılmalı bazı oyuncular, teklif gelir minimum zarar yada zararsız çıkma ihtimalin olur tamama ama onun dışında gelsin olmadı 6 ayda gitsin işleri doğru gelmiyor bana.

Oyuncu yeni görevlere de zamanla alışabilir. Hemen çöp ilan etmek doğru değil sanki kazanılmalı bazı oyuncular, teklif gelir minimum zarar yada zararsız çıkma ihtimalin olur tamama ama onun dışında gelsin olmadı 6 ayda gitsin işleri doğru gelmiyor bana.
O başka ama sağ bek değil bu adam o yüzden diyorum

O adamların geçmişi belli yav. Frankowski 3-5-2 bin heki zaten bende öyle oynayacağız diye gelsin demistim artık öyle oynamayacaz sanırım. O yüzden yapacak birşey yok
adam sence 3-5-2 nin beki oldugu icin mi kotu oynuyor? 3'lu oynasak cok mu iyi oynayacak? formasyonla alakasi yok bence. bir sebepten takima adapte olamadi ve feci kotu oynuyor.

O başka ama sağ bek değil bu adam o yüzden diyorum
Net bir sağ bek bence de değil ama Sallai'yi orada kullanıp mesela önde ciddi katkı alabiliriz kendisinden ligde alışınca bence sağ bekte katkı vereceği maçlarda olur diye tahmin ediyorum. Kendisinin ciddi bir orta kalitesi var unutmamak lazım.

ne denemesi ne tahtasi? frankowski kendini kanitlamis adam. hem ligue 1'de, hem cl'de, hem polonya milli takimindaki performansi belli. ayrica fazla ozguven de iyi degildir. kendi cehaletine bakmadan boyle sacma sapan yorumlar yazdirir.
Yav he he banane eskiden olan basarilarindan morunhioda iyi hocaydi bilmem kac kupasi vardi
Su anda kotu hoca frankowskide anca sampiyonluktan uzak takimlarda stresten uzak top oynar
Bazi oyuncular stresi taraftar baskisini kaldiramaz cehalet diyorsan donde kendine bak önümüzde oyuncu oynadi izledik 10 metre onumde ben ona bakarim gecmisi beni baglamaz
Seni baglar

Batagov'u bilemiyorum, ayakları iyi Osimhen'i de iyi tuttu olabilir ama Mendy'i isteyeceğimizi sanmıyorum Berkan'dan pekte artısı olan bir oyuncu değil bence özellikle pozisyon almada çok kötü, sürekli boşta adam bırakıyor.
Kanatta oynayan genç bir çocuk var Trabzon’da… adını hatırlamıyorum. Kumaşı iyi üstünde durulursa geliştirebilir kendisini…

Yav he he banane eskiden olan basarilarindan morunhioda iyi hocaydi bilmem kac kupasi vardi
Su anda kotu hoca frankowskide anca sampiyonluktan uzak takimlarda stresten uzak top oynar
Bazi oyuncular stresi taraftar baskisini kaldiramaz cehalet diyorsan donde kendine bak önümüzde oyuncu oynadi izledik 10 metre onumde ben ona bakarim gecmisi beni baglamaz
Seni baglar
gecmisi seni baglamiyorsa neye gore her baslikta futbolcu oneriyorsun o gelsin bu gelmesin diyorsun? 10 metre yakinima gelmeden hicbir futbolcu hakkinda yorum yapamam demen lazim bu durumda.

Bizim yonetimi artik ogrenmis olmalari lazim, daha sampiyonluk kutlamalari yok partiler falan derken en erken Haziran sonu transfer calismalarina baslayacagiz. Kimse suan transfer gorusmesi falan yapmiyor.

gecmisi seni baglamiyorsa neye gore her baslikta futbolcu oneriyorsun o gelsin bu gelmesin diyorsun? 10 metre yakinima gelmeden hicbir futbolcu hakkinda yorum yapamam demen lazim bu durumda.
Tamam arkadas sen anlamak istemiyorsun frankowski harika topcu sozlesmesi uzatilmali maasina zam yapilmali senin gibi tipleri zamana birakacaksin zaman beni hakli cikariyor
Bosa tartisiyoruz okan hoca 12 yabanci varken bu arkadasi ulkesine mancinikla gonderir sende ozaman anlarsin anyayi konyayi yada ben herkesten daha iyi futbol biliyorum diye halen savunursun
Tavsiyem aynanin karisina gec benden iyi kimse toptan topcudan anlamaz diye diye vaktini geçir

1747347726933.webp

Aslında baya fırsat çıkacak bu yaz

Free agent marketi baya süredir olmadığı kadar hareketli

PSG, Monaco ve Marsilya hariç bütün Fransız kulüpleri kelepire oyuncu bırakacak durumda

Kadrosu çok şişkin ekipler kiralık limitine takıldıklarından topçu yollamaya yakın olacaklar, başta Chelsea

Yine Milan yağmalanabilir bir vaziyette. Ama işte bizde gönderilmesi gereken çok adam var transfer yapmadan önce

Bakalım nasıl bir süreç izleyeceğiz

İt gibi tırsıyorum bu yaz döneminden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt