Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.259
- 18.421
- 1.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kara mizah değil değil mi
Onu bilemem de Dua Lipa falan 10 uzerinden maks 7.5 eder.Dua lipa ve Estere bakıyorum,
sonra eldeki hatuna bakıyorum.
bunlar kadınsa bizim koynumuza aldıklarımız nedir arkadaş.
benim ereksiyon sınırım tam olarak 7.5 knkOnu bilemem de Dua Lipa falan 10 uzerinden maks 7.5 eder.
Dursun demiştir ki gittiğimiz 4 sene seni koyarız. 4-5 yıla biter zaten. Üzümünü yiyelim bağını sormayalım abi.4 senelik peşini niye kabul ediyorlar yav 40 milyon? ŞL için 10 vermişler, bu sene tamam da diğer seneler?
benim ereksiyon sınırım tam olarak 7.5 knk
Konuyu dagitmayalim.2 sezon takımı şampiyon yapmış 1 numaralı adam sakatlandı diye çöpe atalım yani. Adam dönsün oynasın bir kaç ay ona göre karar verilir. AbartıyorsunuzYine olmuyor icardi oynucam derse cift santrafor yurumuyor isler
İcardi yedekte kalmiyor adam sorun
Dua lipa ve Estere bakıyorum,
sonra eldeki hatuna bakıyorum.
bunlar kadınsa bizim koynumuza aldıklarımız nedir arkadaş.
Forma sponsorlariymis üstadson dakika ne olmus olabilir
2m euro nereye kayboldu
Şu Fener’i yazın seçim işine sürükleyip bir de Ali’yi imza ile götürürsek hazır sponsorlarını falan da çeker. Gerçi Ülker fonlayacak bunları bu sene de çelmeyi takar yine buhrana sokarız adamlarıBaşarı ve kalite sponsorlukları arttırır böyle böyle güçlenip tek takım haline geleceğiz.
Donsun oynasin abi futbolda vefa yoktur2 sezon takımı şampiyon yapmış 1 numaralı adam sakatlandı diye çöpe atalım yani. Adam dönsün oynasın bir kaç ay ona göre karar verilir. Abartıyorsunuz