GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu senenin ilk Bahattin Demirbilek sponsorluk goygoyu ne zaman düşer? Onun ilk cemre gibi düşmesi lazım şu günlerde

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Donsun oynasin abi futbolda vefa yoktur
Yedek kalmayi kabul etmiyorsa buyuk sorun avrupada basari istiyorsan artik icardi ile hic bir yere gidemezsin
Atletizm avrupa futbolunda hersey
Vefa yoktur lafına katılmıyorum da olayın vefa ile alakası yok zaten. Sakatlıktan dönmemiş, daha sahaya çıkmamış adamı asıp kesiyorsunuz. Futbolda vefa vardır ama belli bir noktaya kadar

25 yılda 25 niye olmamış, istifa da bir hizmet.
Oh Yeah Smile GIF by BrownSugarApp

Burada şöyle bir mantık hatası yok mu bizim 4 yıl CL'de olacağımızın mantığı ne? Yada bu seneki şeye göre mi bu fiyat yani bu sene CL'desin tamam 4 yıl- yıllık 10 milyon gibi mi anlaşma? 4 yıllı peşin isteme nedeni Osimhen transferi mi onu da anlamadım?
Saçma sapan haber yahu klasik BCT medyası

Burada şöyle bir mantık hatası yok mu bizim 4 yıl CL'de olacağımızın mantığı ne? Yada bu seneki şeye göre mi bu fiyat yani bu sene CL'desin tamam 4 yıl- yıllık 10 milyon gibi mi anlaşma? 4 yıllı peşin isteme nedeni Osimhen transferi mi onu da anlamadım?
Hocam üstte de dedim; SAÇ açıklamıştı zaten aylar önce Osimhen’in 40 milyon €’sunu Turkcell verecek diye. Şunlar işin kılıfı. Üzümünü yiyelim biz

dursun başkanım turkcell'i kandırmış gibi görünmekte

1986'dan itibaren son 40 yıla Galatasaray damgasını vurdu.

X, Y, Z kuşağı Galatasaray'ın kazandığı başarılarla büyüdü.

Çok şanslı bir nesiliz.

Diğerleri nesli tükenen boomer'ların takımı olarak yıllar geçtikçe erimeye devam edecek.

Artık bu yıl bu kadar başarıyı gelire dönüştürme zamanı geldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt