Hasan Çam
Ulubatlı Souness
- 4 Ağustos 2019
- 34.224
- 49.076
- 2.968
Akşam 6’da canının sıkılmasını istiyorsan fener ile basket maçımız varmışFA Cup finali hariç maç yok![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Akşam 6’da canının sıkılmasını istiyorsan fener ile basket maçımız varmışFA Cup finali hariç maç yok![]()
Gelmesin abi Arap kökenli oyuncu. Türkiye sınırlarına girdikleri an sapitiyorlar.Sevilla Uefa finali oynarken Mariano ilk defa izlemiştim keşke biz alsak diye yükseldiydim o sezon geldi şansa bu sezon içinde her ne kadar Faslı olsa da Mazraoui keşke biz alsak diyelim bakalım, Manu revizyonunda şutlanırsa yoklasak çözeriz gibi.
Liga portugalFA Cup finali hariç maç yok![]()
hangi kanalda?Liga portugal
Trtsporhangi kanalda?
Basketi duyunca @Sedat Yıldız rtaşAkşam 6’da canının sıkılmasını istiyorsan fener ile basket maçımız varmış
Arsenal yedek arıyor. Joan Garcia birinci adayları. Aston Villa as arıyor; Joan Garcia ve Lunin listede. Barcelona olabilir. Ter Stegen dönüyor mu bilmiyorum. Newcastle istiyor ama PL piyasasında kalabilir onlar. RM Lunin yerine arıyor, öncelik olmasa da. Inter istiyordu ama Sommer’in Barça maçı sonrası vazgeçebilirler. Napoli Meret yerine alacak; muhtemelen Torino’nun Sırp kalecisi. Leverkusen arıyor bir de bildiğimHangi büyük takımların kaleciye ihtiyacı var?
Ali bey tesisleri yapın desek ortalıkta yoksunuz, sponsorluk yok. Ama kutlamalarda var nasıl olacak