Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haklı De Lurentis başkan.
Oh 1 gün daha izni kapmışlar.
Süper öneriMaçları izleme artık boşver ben gibi skorlara bak bu saatten sonra acida cekmezsin
Bakirkoye gidersin bu gidisleUlan sinirlendim yine ama dünyanın en komik olayı aynı zamanda
30-35 verdirip lig tarihinin en pahalı 2. bonservisini ödettiğin adamın daha mevkisini bilmiyorsun
Daha da komedisi bundan bir önce aldırdığın sağ bek de aslında 3lünün beki sen 4lü oynuyosun
Daha daha komiği bundan bir önce aldırdığın adam da sistem topçusu
Ondan önce aldırdığın adam da afrika kupasında sakatlanıp sana sakat gelip 6 ay 20 saniye top oynatabildiğin birisi
Vallahi bu adam bizimle dalga geçiyor bak size yemin ediyorum
Bilerek yapamazsın şu hatalar silsilesini bak valla yapamazsın
Uyanınnnnnnnnnnnn
Demek ki sen az gslisinBakirkoye gidersin bu gidisle
GS maçlarını daha fazla görmek için şu maçlardan uzak duruyorum. Kalpten goturcekler beni. Bu herif gidince izlemeye başlarım. Beni futboldan soguttu.Demek ki sen az gslisin
paşalar akşam ordan yemege kacarIdman da 17de ha![]()
Çok gezenin ayağına bok bulaşır.Haluk Yürekli:”Okan hoca gezmeyi seviyor abi.Özel hayattır çok da detaya girmeyeyim.”
bosuna izin vermiyo heralde
gezzz hocam
Oyunculari suclamam artik. Hocamiz kendi islerine göre idman ayarlıyor. Kendisine izin verince oyuncular da izin yapmis oluyorlar.paşalar akşam ordan yemege kacar
Sirk gibi takım oldukOyunculari suclamam artik. Hocamiz kendi islerine göre idman ayarlıyor. Kendisine izin verince oyuncular da izin yapmis oluyorlar.
Maç yoğunluğuna göre değişebilir ama uyanık genelde napıyo biliyon muBu arada izin sözde 1 gün ama bugun ki antrenman da sadece 7 tane fotograf çekilip içeri girilen türden bir şey ise o izin 2 gündür. Zaten sonuca bağlı çiktılar zoraki normalde izinliymis guya takım oyle haberler vardı dün gece.