GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Haklı De Lurentis başkan.

SGK nin uyguladığı rapor kuralları gibi kurallar gelmeli. Misal sallıyorum 1 hafta üzerinde sakat olan topcunun maaşının %75ini UEFA/FİFA ödemeli %25 i ise kesilmeli.

Bu tarz şeyler gelince kim gerçek vatansever ortaya çıkar zaten o tarz adamlarla başarı da gelir

Maçları izleme artık boşver ben gibi skorlara bak bu saatten sonra acida cekmezsin
Süper öneri

Sende izleme bende izlemiyim uzaklaşalım bu adam da gsyi rezil edip batırsın milleti salak yerine koysun

Yok,yapamam

Bazı aileler var ya yıllarca çalışıp çabalayıp dişinden tırnağından arttırıp mal mülk sahibi olurlar sonra çocuk gelir onu satar diğerini kaptırır berikini harcar tüm emeği hiç eder

Ben 200 bin euroluk perezle victoriayla 2 şl grubundan çıkıp son 8e kalıp reale kıl payı elenen lucenin hakkını bu adama yediremem o harcatmadı

Hiçbir para harcatmadan çöp kadroyla praym fbnin elinden travmatik şampiyonluk alan geretsin hakkını bu adama yediremem o da harcatmadı

Ft bile 4.gelişinde ffpde al sata yakalandı 300 euronun hesabı yapılıyodu transferde belki de biraz para harcayamadığımız için başarısız olduk onun da o dönem ki hakkını bu adama yediremem

Herkes 3 kuruşa 5 köftelik performans verecek rezilliğin yoksulluğun parasızlığın dibine vurulacak bu beyefendi de şimdi parayı bol bulup har vurup harman savuracak avrupada başarıyı geç rezil kepaze edecek ligde de oyun olarak her takıma ezilecez ama süpersonik yıldızlarımız olduğu için rakiplerde leşin leşi olduğu için ipi genelde göt zoruyla göğüslüyücez buna da başarılı diyecez övecez he

Yok ben almayayım,kimsenin hakkını bu adama yedirmeyecem

Adam kurun uçtuğu şu dönem 30-35 m euro verdirip aldırdığı adamın daha mevkisini bile bilmiyor dünyanın en komik adamı

Ulan sinirlendim yine ama dünyanın en komik olayı aynı zamanda

30-35 verdirip lig tarihinin en pahalı 2. bonservisini ödettiğin adamın daha mevkisini bilmiyorsun

Daha da komedisi bundan bir önce aldırdığın sağ bek de aslında 3lünün beki sen 4lü oynuyosun

Daha daha komiği bundan bir önce aldırdığın adam da sistem topçusu

Ondan önce aldırdığın adam da afrika kupasında sakatlanıp sana sakat gelip 6 ay 20 saniye top oynatabildiğin birisi

Vallahi bu adam bizimle dalga geçiyor bak size yemin ediyorum

Bilerek yapamazsın şu hatalar silsilesini bak valla yapamazsın

Uyanınnnnnnnnnnnn

Ulan sinirlendim yine ama dünyanın en komik olayı aynı zamanda

30-35 verdirip lig tarihinin en pahalı 2. bonservisini ödettiğin adamın daha mevkisini bilmiyorsun

Daha da komedisi bundan bir önce aldırdığın sağ bek de aslında 3lünün beki sen 4lü oynuyosun

Daha daha komiği bundan bir önce aldırdığın adam da sistem topçusu

Ondan önce aldırdığın adam da afrika kupasında sakatlanıp sana sakat gelip 6 ay 20 saniye top oynatabildiğin birisi

Vallahi bu adam bizimle dalga geçiyor bak size yemin ediyorum

Bilerek yapamazsın şu hatalar silsilesini bak valla yapamazsın

Uyanınnnnnnnnnnnn
Bakirkoye gidersin bu gidisle

Bu arada izin sözde 1 gün ama bugun ki antrenman da sadece 7 tane fotograf çekilip içeri girilen türden bir şey ise o izin 2 gündür. Zaten sonuca bağlı çiktılar zoraki normalde izinliymis guya takım oyle haberler vardı dün gece.

Dün en moral bozucu şey skor veya oyun değildi,mac sonu tribunlerde oturan tiktok tayfanın en ufak tepki göstermemesi,islik dahi yapmamasiydi

Bu arada izin sözde 1 gün ama bugun ki antrenman da sadece 7 tane fotograf çekilip içeri girilen türden bir şey ise o izin 2 gündür. Zaten sonuca bağlı çiktılar zoraki normalde izinliymis guya takım oyle haberler vardı dün gece.
Maç yoğunluğuna göre değişebilir ama uyanık genelde napıyo biliyon mu

Maçtan sonraki gün aslara komple izin veriyo yedekler 2 koşuyo sadece

Sonraki gün komple izin

Diğer gün de idmanı genelde akşama doğru alıyo o gün de yarım gün izin yapmış oluyolar kaşla göz arası 2.5 gün izin yapıyo yaptırıyo by izin reis

Millet de yedekler koşunca komple takım çalıştı sanıyo 3.günde akşam toplandıklarını bilmiyo sanki 1 gün izin yapılmış zannediyo :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt