Göktuğ Çakırlar
10 Numara!
- 19 Nisan 2013
- 13.119
- 7.387
- 1.873
Sessiz ve derinden derbiyi bekliyorum. Hedef macim oldu. Genclerbirligi maci onemli ama dananin kuyrugu derbide kopacak.Yiğenim nerdesin futbol konuşuyoruz @Göktuğ Çakırlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sessiz ve derinden derbiyi bekliyorum. Hedef macim oldu. Genclerbirligi maci onemli ama dananin kuyrugu derbide kopacak.Yiğenim nerdesin futbol konuşuyoruz @Göktuğ Çakırlar
3 senedir bütün rezillikleri unutuyoruz daha doğrusu tepedekiler umursamıyorŞampiyon olduk diyelim
Başarılımıyız
Yaşananlar unutulacak mı
Sezonun ilk yarisi 3 tane forvetleri vardi. Kendileri gonderdi.Biz osimenle buraya kadar gelirken
Lavuklar tüm sezon forvetsiz oynayıp buraya kadar geldi
Sıkıntı çok büyük
Bayagi basit.Şampiyon olduk diyelim
Başarılımıyız
Yaşananlar unutulacak mı
Yav gözün sevem hele bi şamp olak, okanı gönderip eğlenmeye devam ederikŞampiyon olduk diyelim
Başarılımıyız
Yaşananlar unutulacak mı
Yaw duran 1-2 maç oynayıp sakatım dedi kayboldu ortadan nesryi de icardi misali boş boş takılıyoduSezonun ilk yarisi 3 tane forvetleri vardi. Kendileri gonderdi.
-Şampiyon olduk diyelim
Başarılımıyız
Yaşananlar unutulacak mı
KatılamamBayagi basit.
Sampiyon olursak Okan Buruk devam. Olamazsak kesin gonderilir.
Fatih Terim'i sildim diyen adamsın usta. Adamı profil resmi yapmışsın. Aşık olduğun Tudor gelse 10. haftadan avatarı Okan Buruk yaparsın sen. Büyük konuşma.Katılamam
Olursak tşk edip şut
Olamazsak,sadece kovulması beni kesmez
Artık halı altına süpürmeye son vermek lazım, yönetim, antrenör değişmeli ve takımın min yüzde 50'si de revize olmak zorunda. Ben şampiyon olsak da, çok iyi hatırlayacağımı sanmıyorum bu sezonu. Juve Liverpool galibiyetleri ekstra oldu sadece.Şampiyon olduk diyelim
Başarılımıyız
Yaşananlar unutulacak mı
Ban listesine baktım, herkes küfürden gitmiş. Hocaya veya futbolculara küfür edecek ne yaşadınız ustalar?
Duran ve Nesyri den 3 derbide gol katkısı aldılar ama hatta Duran dağılmalarını engelledi, Tedesco'yu kurtardı.Yaw duran 1-2 maç oynayıp sakatım dedi kayboldu ortadan nesryi de icardi misali boş boş takılıyodu
Sende osimen varken fwsiz oynayıp sadece 2 puan gerinde olmaları çok ciddi bi sorun
Taliskayla asensioyla geldiler buralara
takım mı değiştin hangi takıma aday bu1 nolu hoca adayım an itibariyle
Cesc fabregas