GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şampiyon olduk diyelim

Başarılımıyız

Yaşananlar unutulacak mı

Ben iyi günde değil kötü günde Galatasaraylıyım ve şampiyonluktan hala eminim. Kafamızı kaldırmamız lazım.

Fb ye forvetsiz demek de absürt kendi halimize bakmadan. Osimhen'i ligin yarısında kullanamadık.

Ban listesine baktım, herkes küfürden gitmiş. Hocaya veya futbolculara küfür edecek ne yaşadınız ustalar?

Şampiyon olduk diyelim

Başarılımıyız

Yaşananlar unutulacak mı
Artık halı altına süpürmeye son vermek lazım, yönetim, antrenör değişmeli ve takımın min yüzde 50'si de revize olmak zorunda. Ben şampiyon olsak da, çok iyi hatırlayacağımı sanmıyorum bu sezonu. Juve Liverpool galibiyetleri ekstra oldu sadece.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yaw duran 1-2 maç oynayıp sakatım dedi kayboldu ortadan nesryi de icardi misali boş boş takılıyodu

Sende osimen varken fwsiz oynayıp sadece 2 puan gerinde olmaları çok ciddi bi sorun

Taliskayla asensioyla geldiler buralara
Duran ve Nesyri den 3 derbide gol katkısı aldılar ama hatta Duran dağılmalarını engelledi, Tedesco'yu kurtardı.

Talisca da gayet iyi forvet lig için hatta tam bu lig için... Çilingir görevi görüyor.

Genel olarak bakıldığında sezonu forvetsiz geçiren daha çok biziz. Osimhen'i 90 dakikadan hesaplasak 15 maçta anca oynattık. Kolunun kırılmasıyla zaten 3 maçta fark eridi. İcardi ve Barış ile hedef maçlarında skor bulma konusunda ıkınıyoruz, bulamıyoruz.

Şu 3 maçta forvetimizde forvet sayılmayan Sidiki bile olsa Barış'ı kanatta falan oynatırdık, bu bile fark ettirirdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt