Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Osimhensiz son 3 haftada 5 puan kaybettik. Hatirlatmak isterim. Ayrica adamlarin hakem yardimi da malum. Bizde ise "Saati durdurdum, merak etmeyin" isareti yapip 2 dakika duran maci 95:35'te bitiren bir hakem var mesela. Bu en basiti bir de. Konya'da iptal edilen golumuz, Kocaeli macinda iptal edilen golumuz vs vs.Yaw duran 1-2 maç oynayıp sakatım dedi kayboldu ortadan nesryi de icardi misali boş boş takılıyodu
Sende osimen varken fwsiz oynayıp sadece 2 puan gerinde olmaları çok ciddi bi sorun
Taliskayla asensioyla geldiler buralara
O senin gorusun de Dursun sampiyon olursak hayatta gondermez.Katılamam
Olursak tşk edip şut
Olamazsak,sadece kovulması beni kesmez
Duran ve Nesyri den 3 derbide gol katkısı aldılar ama hatta Duran dağılmalarını engelledi, Tedesco'yu kurtardı.
Talisca da gayet iyi forvet lig için hatta tam bu lig için... Çilingir görevi görüyor.
Genel olarak bakıldığında sezonu forvetsiz geçiren daha çok biziz. Osimhen'i 90 dakikadan hesaplasak 15 maçta anca oynattık. Kolunun kırılmasıyla zaten 3 maçta fark eridi. İcardi ve Barış ile hedef maçlarında skor bulma konusunda ıkınıyoruz, bulamıyoruz.
Şu 3 maçta forvetimizde forvet sayılmayan Sidiki bile olsa Barış'ı kanatta falan oynatırdık, bu bile fark ettirirdi.
Cimbtakım mı değiştin hangi takıma aday bu
İzledim usta. 70'de maçı kapadım sinirden. Ana avrat sövmek için yeterli değil yine de.Dünkü maçı izleyemeyen şanslı adamlardansın sanırım. Yoksa nedenini anlardın
Ya adamlarda paşa kg antalya maçında 15 yaşında sidikiyle oynadık ondan puan kaybettik diyecek o mantıklaOsimhensiz son 3 haftada 5 puan kaybettik. Hatirlatmak isterim. Ayrica adamlarin hakem yardimi da malum. Bizde ise "Saati durdurdum, merak etmeyin" isareti yapip 2 dakika duran maci 95:35'te bitiren bir hakem var mesela. Bu en basiti bir de. Konya'da iptal edilen golumuz, Kocaeli macinda iptal edilen golumuz vs vs.
Dursun Okan dahil herkes Ederson isterken bütün tepkiyi göze alıp kafasına estiği için Uğurcan alan birisi. Bazılarının zannettiği gibi tepkiyi umursayan ya da buna göre hareket eden birisi değil. Eğer Okan'a güvenmiyorsa şu an, seçim sonrası şampiyon olalım ya da olmayalım Okan'ı yemek için çoktan kararını vermiştir, kimi getireceğini de hesaplamıştır.O senin gorusun de Dursun sampiyon olursak hayatta gondermez.
Dursun ve Okan hocaya rağmen bu takımı şampiyon yapacağız
ŞMp olursak göndermez gönderecek cesareti bulamazDursun Okan dahil herkes Ederson isterken bütün tepkiyi göze alıp kafasına estiği için Uğurcan alan birisi. Bazılarının zannettiği gibi tepkiyi umursayan ya da buna göre hareket eden birisi değil. Eğer Okan'a güvenmiyorsa şu an, seçim sonrası şampiyon olalım ya da olmayalım Okan'ı yemek için çoktan kararını vermiştir, kimi getireceğini de hesaplamıştır.
Taraftardaki karşılığı yüzde 90 bitti dün.ŞMp olursak göndermez gönderecek cesareti bulamaz
Aslında herkes teklif gelsin de kendi gitsin istiyo ama isteyen yok lazyo totnım diyolar da sezon ortası kötü gidişi keser belki diye denenebilir kişi olarak bakıyolar okana bi de al ittihat istiyomuş takımlar cacık yani kimse burda aldığı parayı da vermez kaldı başımıza
İçeride okan hocamın yenemediği burak istifa etti
Topcular forumu okuyunca boyle bakiyorlar kesin. Cogu iki uc kez sampiyon olmuslar. Cok ta seylerinde degildir.
İnanmak istiyorum ama sanmamTaraftardaki karşılığı yüzde 90 bitti dün.
Şampiyon da olsak gönderilse kimse niye gönderdin demez.
Genel kurul da sonuca bakar, gelecek sezonun nasıl sonuçlandığına yani ki orda da az çok gelen bu -sözde başarıların- Okan sayesinde olmadığını idrak ediyorlardır.
Daha önde olurduk yav. Osi'nin vereceği katkıyı zaten Talisca'dan aldılar. Bir derbide katkı alsak yeterdi İcardi'den.Biz genel olarak nitelikli forvetle fb de niteliksiz forvetlerle oynadı
Nerdeyse puan puanasın
Yerlerini değiştir osi aynı dakkayı fbde oynasın aynı katkıyı versin
Duran da bizde 2 derbi kazandırsın ama diğer maçlarda ortada olmasın
Fbyle nerdeyse aynı puanda olabilir miydik
okan ve dursun icardiye mobbing uyguluyor.icardi oynasa berabere bile kalamazdık