GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
klopp bize uymaz mı

dünyada galatasaraya daha fazla uyacak ikinci bir hcoa yok

hoş klopp herkese uyar da

klopp ikinci derwall olur bu topraklarda
Bence uymaz, liverpool ortami EPL ortamidnan sonra burasi hic keyifli gelmez bence.

Sakasiz Arda Turan fikrine sicak bakiyorum.

Nedense bir anda sampiyonlugumuz sonrasi fener Slotu getirip tencere kapak uyumuyla karsimiza cikacak seneye hissi geldi.

Bu bilet fiyatı isine sınırlama getirilmeli şerefsizlik yapıyorlar böyle sınır olmayınca.

Hepimiz hocaya laf ediyoruz da ki haklı hepsi ama esas virüsün başını ne yapacaz o herif durduğu surece okani göndersen ne olacak ,rakiplerin sana ana avrat sövüyor kurucun ali samiyene sövüyor ciddiye alan bile yok aman siyasetle aram bozulmasın diye
Bugün siyaseti karşısına alabilecek tek bir sermaye sahibi bulamazsın. Ne dünya üzerinde ne de Türkiye’de. Bunlar acı gerçekler

Katalan milliyetçisi adam real Madrid'e gitmez
Tamam iste bir tek o detay yuzunden olmaz ama o kalibrede-yani duzgun islerde liginde tepe yapar, transfere butce ayirabilir,CL top8 i minimum hedefleyen kulup olmasi lazim.

Real oylesine dedim TD problemli oldugu icin. E de city harici gitmez zaten. Almanyada kompany var. Ufak ihtimal italya, e fransada PSG zaten dominant ve Luis var. Cok secenegi yok acikcasi

He belki tekrar barca hoca degisirse

10 milyon maaş + 5 haftada bir kareografi şampiyonlukta drone show teklifiyle ikna edebiliriz diye düşünüyorum.

İnlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt