Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.192
- 91.020
- 5.093
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sesleri kesecek hocalar top 5 teki hocalar değil ki lllaki, bi dünya meşhur hoca var, bu adamları nasıl getiricez para ile direkt gelseler araplar getirmez mi zaten? illa ses kesecek diyorsanız sene sonu boşta birçok dünya çapında hoca olur zaten, ayrıca okan hoca için sende pek iyi top oynattığını düşünmediğini söylemişsin ama başarılıyken de diyorsun, tamam da kötü oynarayarak bu çekirge nereye kadar sıçrayacak, göztepe de sıçradı işte ama her zaman sıçramaz, eğer okan hoca kalırsa önümüzdeki sene ligden erkenden bile kopabiliriz avrupa maçları yoğun fikstür zamanı,bjk falan da seneye iyi hazırlanacak gibi duruyor zatenbenim fikrim şu
okandan daha iyi futbol oynatacak hocalar mutlaka vardır
çok matah bir futbol oynattığını ve oyun kalitesi anlamında takımın hakkını verdiğini düşünmüyorum
ama trdeki ortamda 3-4 sene şampiyon olan hocadan sonra gelecek adamın mutlaka sesleri kesecek kadar tartışmasız olması lazım
yoksa gelecek adamı medya da futbolcular da taraftar da 3 günde perişan eder kasım ayında 1 puan geriye düşse
düşün getirdik xabi alonsoyu ve kasım ayında ligde 1-2 puan geride ikinci sırada ve o sırada da fatih terim ve okan buruk boşta
yeminle medyası taraftar grubu futbolcusu ayrı ayrı yer adamı
bu durumda okan buruk başarılıyken devam etsin ya da gelecekse klopp gibi pep gibi veya conte filan ayarında adamlar gelsin ki kulüp yakaladığı maddi boluk içinde saçma sapan kaoslara gark olmasın
Klopp gibi snop bir adam tsl için niye uğraşsın motivasyonu ne olacak merak ettim?klopp bize uymaz mı
dünyada galatasaraya daha fazla uyacak ikinci bir hcoa yok
hoş klopp herkese uyar da
klopp ikinci derwall olur bu topraklarda
Gitmeyecek 2. direktŞampiyonluğu kazanırız kaybederiz artık bundan geçtim, sezon sonu mutlaka takımda revizyon yapacak, dinamik pres futbolu oynatacak genç oyunculara da şans verecek her eksiği 30-40m harcatmayacak doğru bir teknik adama gitmek lazım, ayrıca yönetimde de değişiklik lazım Dursun Özbek ya kadrosunu güçlendirecek ya da Galatasaray'ın hakkını iyi savunacak iyi bir yönetim gelecek, şampiyonluğa çok takılmıyorum 2. de gelecek sezon clye direk gidecek Okan Buruk ne olursa olsun kalan 5 maçı da 5-0 kazansa bile gönderilmeli
Göklerden gelen bir karar olmuş yine. Galatasaray'la uğraşanın...PSG maçında sağ aşil tendonu kopan Hugo Ekitike, 9 ay sahalardan uzak kalacak. (L'Equipe)
Hatipoğlundan mı bahsediyor?
Şöyle atmosferi buyuleyici stadyumu olan taraftarın kendine tapacağı bir kulup düşünür mü acaba?
İnlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY..