GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
barçanın tur şansı ilen bizim lig şansımız arasında doğru bir orantı olduğunu düşünmekteyim

25\26 sezonunda keyif alarak izlediğiniz hangi maçlar var? Ben sadece 5-2 kazandığımız Juventus maçından keyif aldım başka da maç yok.
Ilk liverpool
Bodo
Ajax
Juve ilk mac
Liverpool playoff ilk mac

Ligde yok gibi, zaten futbol kalitesi hakemler falan rezalet. Lig maclarinda maca hukmetmdn ve skor alman disinda bakilacak hic bir sey yok

Sırf simone degil enrique ve terimle ile de çalıştı onu unutmussun reis. Ki oyun felsefesi oynatmak iatediği sey daha çok enrique gibi zaten. Benim gordugum, ve açiklamalarindan da çikardigim.

Defansif acidan da simone ile harmanliyo herhalde. Sadece bir kac avrupa macina bakabildim edindigim izlenim o yönde. Ukraynayi izlemiyoruz haliyle.
ukraynada da aynı hatta sezon başı hazırlık maçı bile izledim, ardanın socrates kanalında emre özcan ile röportajı var, orda topa sahip olma oyununu benimsediğini kendi söylüyor,ben de büyük takım hele hele anadolu takımlarına karşı tek kale set oynar bence, ben de topa sahip olma oyunu seviyorum

Hepimiz hocaya laf ediyoruz da ki haklı hepsi ama esas virüsün başını ne yapacaz o herif durduğu surece okani göndersen ne olacak ,rakiplerin sana ana avrat sövüyor kurucun ali samiyene sövüyor ciddiye alan bile yok aman siyasetle aram bozulmasın diye

unutmadım ama eklediğin iyi oldu. Simone,Enriqe ve Terim birleşimi ve ağır GSli adam genç dinamik en büyük hoca olmak istiyor bütün ideal şartları karşılıyor daha ne olacak ideal aday olması için? daha iyi bir opsiyon yok bu fırsatı kaçıracağız bu okan yüzünden teklifte gelmiyor kurtulamadık şundan esir aldı kulübü vasatizmle.
bazıları ne başarısı falan var diyor, yahu kompany burnley ile küme düştü bayern aldı, alonso leverkusene gelmeden önce sociedad B takımında 2 .ligde hocaydı ve ligde 13.müydü ne yanlış hatırlamıyorsam, daha birçok örneği vardır, önemli olan oynattığı sistemdir ve bu sistem şampiyonluk adayı takıma uyar mı vb arda tam şampiyon takıma uygun oyun oynatıyor kaç maçını izledim, arda gelirse tek kale set %70-80 topa sahip olma izleriz diye düşünüyorum yani felsefesi bu.bi zahmet anadolu takımını bari ezelim artık yahu, kurduğumuz kadro ile 10 gömlek altı takıma tek kale oynayıp ezemiyorsak ohoooo

bazıları ne başarısı falan var diyor, yahu kompany burnley ile küme düştü bayern aldı, alonso leverkusene gelmeden önce sociedad B takımında 2 .ligde hocaydı ve ligde 13.müydü ne yanlış hatırlamıyorsam, daha birçok örneği vardır, önemli olan oynattığı sistemdir ve bu sistem şampiyonluk adayı takıma uyar mı vb arda tam şampiyon takıma uygun oyun oynatıyor kaç maçını izledim, arda gelirse tek kale set %70-80 topa sahip olma izleriz diye düşünüyorum yani felsefesi bu.bi zahmet anadolu takımını bari ezelim artık yahu, kurduğumuz kadro ile 10 gömlek altı takıma tek kale oynayıp ezemiyorsak ohoooo
Çok basit bir soru 6 ay-1 sene çöp demeden kendilerine süre verilecek mi? Kompany, Bayern ile ilk zamanlarında ciddi sorgulanıyordu ama yönetimi arkasında durdu. Eğer bu isimlere süre verilmeyecekse her kötü sonuçta çöp denilirse sonuç Xabi Alonso- Real Madrid sonucu gibi olur.

ben diyorum klopp adam hala arda diyor
Sen okan hocamı sadece kloppa değişirim diyodun

Daha aşağısı okan hocamı göndermek için yeterli değil diyodun

Klopp gelmezse okan hocamdan daha iyisini bulamayız göndermeye gerek yok dyodun

Hala aynı fikirdesin sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt