Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 20.993
- 10.487
- 2.223
FOrumda yok öyle birileri. Denk gelmedim hiç
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
barçanın tur şansı ilen bizim lig şansımız arasında doğru bir orantı olduğunu düşünmekteyim
Ilk liverpool25\26 sezonunda keyif alarak izlediğiniz hangi maçlar var? Ben sadece 5-2 kazandığımız Juventus maçından keyif aldım başka da maç yok.
ukraynada da aynı hatta sezon başı hazırlık maçı bile izledim, ardanın socrates kanalında emre özcan ile röportajı var, orda topa sahip olma oyununu benimsediğini kendi söylüyor,ben de büyük takım hele hele anadolu takımlarına karşı tek kale set oynar bence, ben de topa sahip olma oyunu seviyorumSırf simone degil enrique ve terimle ile de çalıştı onu unutmussun reis. Ki oyun felsefesi oynatmak iatediği sey daha çok enrique gibi zaten. Benim gordugum, ve açiklamalarindan da çikardigim.
Defansif acidan da simone ile harmanliyo herhalde. Sadece bir kac avrupa macina bakabildim edindigim izlenim o yönde. Ukraynayi izlemiyoruz haliyle.
bazıları ne başarısı falan var diyor, yahu kompany burnley ile küme düştü bayern aldı, alonso leverkusene gelmeden önce sociedad B takımında 2 .ligde hocaydı ve ligde 13.müydü ne yanlış hatırlamıyorsam, daha birçok örneği vardır, önemli olan oynattığı sistemdir ve bu sistem şampiyonluk adayı takıma uyar mı vb arda tam şampiyon takıma uygun oyun oynatıyor kaç maçını izledim, arda gelirse tek kale set %70-80 topa sahip olma izleriz diye düşünüyorum yani felsefesi bu.bi zahmet anadolu takımını bari ezelim artık yahu, kurduğumuz kadro ile 10 gömlek altı takıma tek kale oynayıp ezemiyorsak ohoooounutmadım ama eklediğin iyi oldu. Simone,Enriqe ve Terim birleşimi ve ağır GSli adam genç dinamik en büyük hoca olmak istiyor bütün ideal şartları karşılıyor daha ne olacak ideal aday olması için? daha iyi bir opsiyon yok bu fırsatı kaçıracağız bu okan yüzünden teklifte gelmiyor kurtulamadık şundan esir aldı kulübü vasatizmle.
Çok basit bir soru 6 ay-1 sene çöp demeden kendilerine süre verilecek mi? Kompany, Bayern ile ilk zamanlarında ciddi sorgulanıyordu ama yönetimi arkasında durdu. Eğer bu isimlere süre verilmeyecekse her kötü sonuçta çöp denilirse sonuç Xabi Alonso- Real Madrid sonucu gibi olur.bazıları ne başarısı falan var diyor, yahu kompany burnley ile küme düştü bayern aldı, alonso leverkusene gelmeden önce sociedad B takımında 2 .ligde hocaydı ve ligde 13.müydü ne yanlış hatırlamıyorsam, daha birçok örneği vardır, önemli olan oynattığı sistemdir ve bu sistem şampiyonluk adayı takıma uyar mı vb arda tam şampiyon takıma uygun oyun oynatıyor kaç maçını izledim, arda gelirse tek kale set %70-80 topa sahip olma izleriz diye düşünüyorum yani felsefesi bu.bi zahmet anadolu takımını bari ezelim artık yahu, kurduğumuz kadro ile 10 gömlek altı takıma tek kale oynayıp ezemiyorsak ohoooo
@grok dogru mu?Antep ve Erciyessporda İlhan Özbay vardı, Süper lig'in neşe kaynağı
Fırsat bu fırsat. Yabancı hakem isteyelimFener yönetimine bak helal olsun derbi öncesi haciosmana gitmis fb gs hakem aleyhe lehe kararları göstermişler, dursun denilen herife sövüyoruz ama tribünlere gelen rezil taraftarda dursun kadar sorumlu
klopp mu gelecek bu türk futbolu ortamında uğraşacak milletleben diyorum klopp adam hala arda diyor
Ne klopp'u renkdaş yav. Real madrid bile adamı havada kapar, liverpool dönsün diye kapıda bekliyorben diyorum klopp adam hala arda diyor
Sen okan hocamı sadece kloppa değişirim diyodunben diyorum klopp adam hala arda diyor