GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatabahçe...yüzümüzü düşürmeye devam edin. O teknik heyet yönetim hoca başkan hadi 2 sene daha kalın(normalde yazın hepsinin dehlenmesi lazim sahadaki ruhsuzlarla birlikte)
20260416_203206.webp

Sabah kalkıyorlar yüzlerini yıkamadan, gözlerini ovuşturmadan Galatasaray'a nasıl düşmanlık edeceklerini düsünuyorlar. Olm neyin motivasyonu lan bu Galatasaray ile oynayacaz diye? Hepsi paranın köpeği oldu ya

İnlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY..

7 maçtır gol atamıyorlar kurban kesince Real Madrid mi olacaklar. Bunlara fark atman lazimda normal yensinler yeterli

Revizyon yapıyoruz

Hocamız değişeceği için osimene muhtaç olmayacaz takım halinde oynayacaz ondan gelen parayla takım kurucaz katkıları unutulmayacak sevgiyle anılacak
Ulan olamasakta kalırsa asla sasirmam. Öyle bir hava var. 3 sene şampiyon yapmış ne var 1 sene olamadiysa denir.

Osimhen kalsın yav. Yanlarına orta kesmeyi bilen herifler alsınlar. Düzgün hoca getirsinler. Bunlar yine baştan saçma oyuncu alırlar. Sportif direktör gelmeden bir halt olmaz. Futbolu bilen herif lazim

Ulan olamasakta kalırsa asla sasirmam. Öyle bir hava var. 3 sene şampiyon yapmış ne var 1 sene olamadiysa denir.

Osimhen kalsın yav. Yanlarına orta kesmeyi bilen herifler alsınlar. Düzgün hoca getirsinler. Bunlar yine baştan saçma oyuncu alırlar. Sportif direktör gelmeden bir halt olmaz. Futbolu bilen herif lazim

Osimenin verdiği katkının benzerini verecek fw buluruz takım top oynadıktan sonra

Bu açıdan bakıp gönderilse de olur hayır osimeni hakedecek oyunu oynayacaz kalsın deselerde olur osiyi seviyom

Sen ol @Oğuzhan Sesko olsun

Size çok imreniyorum

Keşke sizin gibi az gsli olup umursamayabilseydim
Olum ben umursadigimdan izlemiyorum. Kocaeli maçı yüzünden yemek yiyemedim. Kafamda şampiyonluğu kaybettiğimizi farzediyorum. Ustumdeki yuku atiyorum. Yoksa kafayı yerim

Olum ben umursadigimdan izlemiyorum. Kocaeli maçı yüzünden yemek yiyemedim. Kafamda şampiyonluğu kaybettiğimizi farzediyorum. Ustumdeki yuku atiyorum. Yoksa kafayı yerim
Maçı izlemeye başlarsın vehameti görüp üzülüp kırılıp sinirlenip lanet olsun der kapatırsın da en baştan izlememeyi anlayamıyorum

Yoksa bende lpool maçı 2 olunca kapamıştım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt