GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Derhal Okan hocamın yalnızlığını giderecek 150m euro toplam değerinde 3-4 tane oyuncu alınmalı.

İnlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY..

Taraftar premier lig seviyesi para harcıyor kendi cebinden.Asgari ücretlisi bile klübe yardım ediyor hocayı kurtaracak 150milyon euro daha lazım:D

Min Jae+ Boey+Kimmich işlerine gelirse. Istiyorlarsa Sallai paketlerim bide eşantiyon baabında.

İnlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY..

Bayern ciddiyse ve isterse alır Uğurcan'ı. Ben sanmıyorum Bayern benim tahminime göre Oblak'ı alır gibi geliyor 2 sene de onunla götürüp bu sırada da Urbig'i as kaleci olarak yetiştirirler diye düşünüyorum. Urbig'e güvenmeyip uzun süreli kaleci almak isterlerse bu isim Diogo Costa olur büyük ihtimalle yaşı da düşününce. Uğurcan'ı düşünürlerse oradan bize iyi para gelecek demektir kaleci işi çok önemli Diogo Costa, Chevalier gibi isimlere gitmemiz gerekir bizim de gereksiz risk olur bu bizim için.

Bayern ciddiyse ve isterse alır Uğurcan'ı. Ben sanmıyorum Bayern benim tahminime göre Oblak'ı alır gibi geliyor 2 sene de onunla götürüp bu sırada da Urbig'i as kaleci olarak yetiştirirler diye düşünüyorum. Urbig'e güvenmeyip uzun süreli kaleci almak isterlerse bu isim Diogo Costa olur büyük ihtimalle yaşı da düşününce. Uğurcan'ı düşünürlerse oradan bize iyi para gelecek demektir kaleci işi çok önemli Diogo Costa, Chevalier gibi isimlere gitmemiz gerekir bizim de gereksiz risk olur bu bizim için.
Kaleci antrenörleri bizim milli takimda çalışmış ondan istiyor olabilirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt