Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 20.991
- 10.486
- 2.223
kimi satıoz heis
U61
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kimi satıoz heis
Jankat ahbert
Derhal Okan hocamın yalnızlığını giderecek 150m euro toplam değerinde 3-4 tane oyuncu alınmalı.
İnlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY..
Ayağı iyi bir Brezilyalı tanıyorum.Satsak kimi alıcaz
Ayağı iyi bir Brezilyalı tanıyorum.
GÜvenebilir miyiz hiç takip etmedim.
alma bence forum bunu kaldırmaz.HArf alayım lokman bey.
Kaleci antrenörleri bizim milli takimda çalışmış ondan istiyor olabilirler.Bayern ciddiyse ve isterse alır Uğurcan'ı. Ben sanmıyorum Bayern benim tahminime göre Oblak'ı alır gibi geliyor 2 sene de onunla götürüp bu sırada da Urbig'i as kaleci olarak yetiştirirler diye düşünüyorum. Urbig'e güvenmeyip uzun süreli kaleci almak isterlerse bu isim Diogo Costa olur büyük ihtimalle yaşı da düşününce. Uğurcan'ı düşünürlerse oradan bize iyi para gelecek demektir kaleci işi çok önemli Diogo Costa, Chevalier gibi isimlere gitmemiz gerekir bizim de gereksiz risk olur bu bizim için.
Derhal Okan hocamın yalnızlığını giderecek 150m euro toplam değerinde 3-4 tane oyuncu alınmalı.
İnlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY..
Kaleci nerden çıktı.Geçen chevalier ismini yazmıştım
Boşa isim yazmam bilenler bilir
Postta füze filan geçince alintiladim. Fuzeci değilmisin14 yıldır forumda 1 tane reklam görmedım
Çok doğru bir noktaya parmak bastın heis seni kutlarımFiorentinadaki 10 nr ALBERT iyi kumaş
Çok doğru bir noktaya parmak bastın heis seni kutlarım